Loading

Skal jeg hjælpe dig med at skabe en visuel tydelig businessprofil - på 4 uger?
Online forloeb

Vil du lære, hvordan du signalerer de services og produkter, som du tilbyder?

Du er din forretning, og det skal dine kunder tydeligt kunne se og mærke. Ellers er der et hav af andre på markedet, der tilbyder det samme som dig – som dine kunder nemmere får øje på. Og køber ind hos.

På dette onlineforløb lærer du, hvordan du skaber dit eget personlige og indbydende forretningsudtryk. Et udtryk, der vil tiltrække dine kunder, give dig en unique ramme at formidle din forretning fra – samt et værdifuldt helhedsindtryk.

ALLE DETALJER FINDES HER

En autentisk og konsistent måde at arbejde med branding på
“Jeg valgte Katrine’s forløb, fordi jeg synes, hun har en autentisk og konsistent måde at arbejde med branding på. Jeg skulle bygge en ny hjemmeside identitet op for www.feminineworkflow.com og vidste, at Katrine kunne give mig ny viden og inspiration til at designe det rigtige udtryk for mig.
Jeg er gør-det-selv typen, så det var perfekt med et online forløb, hvor jeg selv kunne lege med tingene. Katrine har sammensat en mega fin proces, der systematisk tog mig igennem de vigtige elementer i at bygge en visuel indentitet og et autentisk udtryk op. Jeg bliver jo aldrig færdig med at arbejde med min hjemmeside, så det gode er også, at jeg kan genbesøge materialet og bruge det igen og igen når timingen er til det.
Og så har jeg fået inspiration til nye konkrete steder på nettet, at finde gode billeder og andre små praktiske tips der gør, at jeg kan gøre endnu mere selv. Så jeg er meget taknemmelig for den investering jeg har lavet med dette forløb”.

 

Marieke Philipa Sofia Bülow, Feminine Workflow

 


 

Det her skal du, hvis du vil opgradere din business
“Jeg er ved at tage næste skridt i min business og var derfor på udkig efter hjælp og vejledning til, hvordan jeg kunne gribe det an, uden at det koster spidsen af enjetjager.
Katrine Venke er en mester inden for PR og visuel branding, og da det er sjældent, at du kan blive rådgivet og guidet af en af de bedste i branchen, vidste jeg, at jeg måtte slå til, da hun udbød online-kurset ”Skab en tydelig businessprofil”.
Katrine formåede på enkel og guidende vis, at hjælpe mig med få skabt min visuelle identitet. Og ikke nok med det, jeg fik en trin for trin guide til, hvordan jeg kan få skrevet min egen business-historie, så den bliver interessant for medierne.
Hvis du har brug for at steppe op i din business og få mere synlighed inden for dit område, vil jeg varmt anbefale dig at deltage i ”Skab en tydelig businessprofil”.

 

Louise Neel Høyer, ejer af Louise Neel Høyer – din genvej til indsigt og The Change Company.

 


 

I dag har jeg helt ro i maven med den måde, jeg visuelt fremstår på
“Da jeg mødte Katrine første gang, blev jeg ramt af følelsen af ”værdi”. En instinktiv fornemmelse af, at dét Katrine står for, er lækkerhed på et helt nyt niveau. En følelse af at en visuel profil, der afspejler mig og min forretning, ikke kun er forbeholdt de store firmaer eller dem med de store budgetter.
Katrine gav mig en forståelse for, at sammenhængen mellem mine værdier og deres æstetiske udtryk er vigtigt –også for en enmandsvirksomhed som min. For en forholdsvis nystartet virksomhed som mig, var økonomien dog ikke til at kunne købe Katrines hjælp til opgradering af hele molevitten (selvom det har stået på min ønskeliste siden jeg mødte hende første gang). Derfor var det også så skønt for mig, at kunne tjekke ind i Katrines sans for detaljer og fokus på værdien i et gedigent visuelt udtryk, ved at deltage i hendes onlineforløb ”Skab en tydelig business profil”.
Prisen passede lige til der hvor jeg var på dét tidspunkt, og da jeg først kom igennem de forskellige moduler, opdagede jeg hurtigt at værdien i forløbet langt oversteg det jeg reelt havde betalt for produktet.
Med Katrines super lettilgængelige og overskuelige guides, har jeg gennem de uger forløbet varede, fået opgraderet mit visuelle udtryk, så det passer til dér hvor jeg er i dag. Moodboard-anvisningerne og Katrines personlige guidning i facebook-gruppen, gjorde pludselig det hele meget enkelt, og jeg blev i stand til at træffe de valg, der før havde virket så svære.
I dag har jeg helt ro i maven med den måde, jeg fremstår på visuelt, både på min nye hjemmeside, og på facebook og instagram. Jeg kan hele tiden selv se og mærke den røde tråd i den måde jeg ”viser mig” på, og har en klar fornemmelse af hvor jeg gerne vil hen visuelt –også på længere sigt.
Indholdet i forløbet er så genuint og gennemarbejdet, og den gennemtænkte progression gør det let at følge Katrines anvisninger, step for step. Jeg har flere gange siden forløbet ”sluttede” været inde og genlytte lydfilerne, og justere nogle detaljer.”

 

Marie Moesgaard, Mother Mentoring.

 


 

Opgaverne i forløbet er meget konkrete og hands on.

“Katrines materiale er grundigt forberedt og gennemarbejdet og gav mig mulighed for, at kigge på mig selv og min forretning lidt udefra.

Især kunne jeg rigtig godt lide at arbejde med mood boards. Det fik mig virkelig til at overveje mit visuelle udtryk. Rent praktisk betød det, at jeg straks lavede nogle ændringer i udtrykket på min hjemmeside og i mit nyhedsbrev. Samtidig har jeg flere større projekter, som jeg ved jeg skal arbejde videre med for at skabe lige præcist den visuelle profil der fortæller hvem jeg er og hvad mit budskab er.

Opgaverne i forløbet er meget konkrete og hands on. For mig har den største øjenåbner været, at blive helt skarp på min egen historie og mit eget budskab. I virkeligheden er det jo en kæmpe befrielse at jeg skal være 100% mig selv og vise verden lige præcist hvem det er og hvilke problemer jeg kan løse for min kunde.
Katrine Venke har mange års erfaring, som hun formidler på skønneste vis – hun har selv gået vejen og er selv super skarp i sin branding”.

 

Nina Nyggard, stifter, indehaver og designer af Nygaard Smykker

 


 

Jeg har fået masser af guldkorn jeg kan bruge igen og igen.
“Forløbet “Skab en tydelig businessprofil” har givet mig så meget med, både mentalt men også rent praktisk.
Hver uge fik vi nye opgaver fulgt af en inspirerende “peptalk” af Katrine på video og lydfil. Opgaverne var udførligt skrevet ned i PDF filer, hvor alle redskaberne til hvordan de skal løses også stod punkt for punkt. Dejlig overskueligt.

Katrine gjorde det let for mig, at udføre opgaverne. Opgaver som for hver uge der gik, gav mig mange reflektioner og nye synsvinkler på, hvordan jeg kan blive mere tydelig i min virksomhed. Jeg trådte ud af min komfortzone i mit eget tempo, og følte mig tryg hele vejen igennem.

Det er et online forløb der sætter mange (sunde) tanker igang, motiverede mig til at gøre noget andet end det jeg plejer og rent praktisk hard et givet mig massevis af guldkorn, som jeg kan bruge igen og igen. Jeg bruger det i min Mindfulnessvirksomhed og jeg vil helt klart også kunne bruge alt det jeg har lært, når min roman udkommer til næste år. Forløbet favner bredt uanset branche.

Jeg er så taknemmelig for, at have lært alle disse nye redskaber og vil til hver en tid varmt, varmt anbefale forløbet til alle andre, der vil guides videre og ud i en tydelig og mere synlig businessprofil.”

 

Malene Ripullone, forfatter og ekspert i nærvær, maleneripullone.dk

 


 

Jeg har fået en tydelig businessprofil.

“Dét at skabe en tydelig business profil er en proces, og med Katrines hjælp, bliver processen både enkel og overkommelig. Trin-for-trin blev jeg guidet igennem, og nu har jeg en tydelig business profil, der sender et godt signal til mine nuværende og kommende kunder.

Under ” Skab en tydelig business profil” –forløbet, har jeg lavet faste skabeloner til opslag på Facebook, YouTube thumbnails, banner til blog og til nyhedsbreve. Skabelonerne gør arbejdet i hverdagen nemmere. Den tid jeg dermed har fået frigjort bruger jeg nu på, at gøre flere tiltag til at sprede det gode budskab om pilates-metodens velgørende virkning. F.eks. har jeg lavet flere videoer, og jeg har fastlagt en strategi for brug af pressemeddelelser – og har endda sendt den første pressemeddelelse afsted.”

 

Bente Tromborg, pilates-uddannelsen.dk