Loading

Skal jeg hjælpe dig med, at skabe en visuel tydelig businessprofil - på 4 uger?

Vil du lære hvordan du signalerer de services og produkter som du tilbyder?

Du er din forretning og det skal dine kunder tydeligt kunne se og mærke. Ellers er der et hav af andre på markedet, der tilbyder det samme som dig – som dine kunder nemmere får øje på. Og køber ind hos.

På dette onlineforløb, lærer du hvordan du skaber dit eget personlige og indbydende forretningsudtryk. Et udtryk der vil tiltrække dine kunder, give dig en unique ramme at formidle din forretning fra, – samt et værdifuldt helhedsindtryk.

Information om næste forløb, deles på Facebook.

Opgaverne i forløbet er meget konkrete og hands on.

“Katrines materiale er grundigt forberedt og gennemarbejdet og gav mig mulighed for, at kigge på mig selv og min forretning lidt udefra.

Især kunne jeg rigtig godt lide at arbejde med mood boards. Det fik mig virkelig til at overveje mit visuelle udtryk. Rent praktisk betød det, at jeg straks lavede nogle ændringer i udtrykket på min hjemmeside og i mit nyhedsbrev. Samtidig har jeg flere større projekter, som jeg ved jeg skal arbejde videre med for at skabe lige præcist den visuelle profil der fortæller hvem jeg er og hvad mit budskab er.

Opgaverne i forløbet er meget konkrete og hands on. For mig har den største øjenåbner været, at blive helt skarp på min egen historie og mit eget budskab. I virkeligheden er det jo en kæmpe befrielse at jeg skal være 100% mig selv og vise verden lige præcist hvem det er og hvilke problemer jeg kan løse for min kunde.
Katrine Venke har mange års erfaring, som hun formidler på skønneste vis – hun har selv gået vejen og er selv super skarp i sin branding”.

 

Nina Nyggard, stifter, indehaver og designer af Nygaard Smykker

 


 

Jeg har fået masser af guldkorn jeg kan bruge igen og igen.
“Forløbet “Skab en tydelig businessprofil” har givet mig så meget med, både mentalt men også rent praktisk.
Hver uge fik vi nye opgaver fulgt af en inspirerende “peptalk” af Katrine på video og lydfil. Opgaverne var udførligt skrevet ned i PDF filer, hvor alle redskaberne til hvordan de skal løses også stod punkt for punkt. Dejlig overskueligt.

Katrine gjorde det let for mig, at udføre opgaverne. Opgaver som for hver uge der gik, gav mig mange reflektioner og nye synsvinkler på, hvordan jeg kan blive mere tydelig i min virksomhed. Jeg trådte ud af min komfortzone i mit eget tempo, og følte mig tryg hele vejen igennem.
Det er et online forløb der sætter mange (sunde) tanker igang, motiverede mig til at gøre noget andet end det jeg plejer og rent praktisk hard et givet mig massevis af guldkorn, som jeg kan bruge igen og igen. Jeg bruger det i min Mindfulnessvirksomhed og jeg vil helt klart også kunne bruge alt det jeg har lært, når min roman udkommer til næste år. Forløbet favner bredt uanset branche.

Jeg er så taknemmelig for, at have lært alle disse nye redskaber og vil til hver en tid varmt, varmt anbefale forløbet til alle andre, der vil guides videre og ud i en tydelig og mere synlig businessprofil.”

 

Malene Ripullone, forfatter og ekspert i nærvær, maleneripullone.dk

 


 

Jeg har fået en tydelig businessprofil.
“Dét at skabe en tydelig business profil er en proces, og med Katrines hjælp, bliver processen både enkel og overkommelig. Trin-for-trin blev jeg guidet igennem, og nu har jeg en tydelig business profil, der sender et godt signal til mine nuværende og kommende kunder.

Under ” Skab en tydelig business profil” –forløbet, har jeg lavet faste skabeloner til opslag på Facebook, YouTube thumbnails, banner til blog og til nyhedsbreve. Skabelonerne gør arbejdet i hverdagen nemmere. Den tid jeg dermed har fået frigjort bruger jeg nu på, at gøre flere tiltag til at sprede det gode budskab om pilates-metodens velgørende virkning. F.eks. har jeg lavet flere videoer, og jeg har fastlagt en strategi for brug af pressemeddelelser – og har endda sendt den første pressemeddelelse afsted.”

 

Bente Tromborg, pilates-uddannelsen.dk