Loading

MERE OM MIG

Jeg har i mere end 14 år arbejdet med mennesker og virksomheder, der på hver deres måde, har haft brug for et personligt image til at løfte dem ud i verden. Eller en strategi, der klart og tydeligt kunne synliggøre deres produkt eller unikke bidrag.

Jeg har hjulpet både upcoming og etablerede brands, produkt og profiler, samt nogle af de største danske artister med hver deres forskellige behov, for enten at skabe, rebrande eller upgradere deres ydre visuelle image. Alle med det fælles mål, at blive set og hørt.

Jeg har det meste af mit liv, på ingen måde selv været vild med personlig synlighed. Og jeg har samtidig brugt en del ressourcer på, ikke at skille mig ud fra mængden. Alt imens jeg har elsket processen, at hjælpe andre ud i deres manege.

Jeg har længe haft en overbevisning om, at personlig synlighed ikke var muligt – for mig, i hvert fald ikke i den form jeg ønskede. Det samme oplever jeg hos mine kunder, som ofte er usikre på om de kan få det udtryk, som de inderst inde drømmer om.

For mit vedkommende handlede det om, at jeg ikke havde de rette folk omkring mig til at sparre med.

Jeg manglede nogle, der visuelt forstod hvad det var jeg ville, nogle, som sammen med mig kunne danne rammen om min forretning og det jeg tilbyder mine kunder. Og fordi jeg jo ER min forretning, handlede det naturligvis om, at jeg havde brug for at blive helt klar på, hvordan jeg ønskede at fremstå, så jeg tydeligt, visuelt og autentisk, signalerer de services jeg leverer.

Jeg savnede helt enkelt en signatur ramme, samlet i én proces med kompetente folk, der matchede min stil og mine ønsker. Jeg havde brug for et team, af effektive og professionelle folk, der ud fra min brief, kunne levere det resultat jeg så for mig, inden vi begyndte på processen.

Beslutningen om at udvikle min egen og helt unikke Signaturprocess var taget. Det er den, jeg i dag tilbyder mine kunder.

Undervejs i processen, som var både berigende, sjov, nærende og udfordrende på én gang, oplevede jeg også tvivl. Tvivl om jeg kunne få skabt lige præcis det udtryk jeg ønskede mig, om det billedmæssigt og grafisk lod sig gøre, og tvivl om, hvorvidt det virkelig var muligt, for sådan en som mig, at lande nøjagtigt det resultat, der indfriede alle mine ønsker.

Det var det!

Når vi visuelt upgraderer os selv og vores forretning, skaber vi en værdifuld, autentisk forretningsprofil, der tydeligt viser vores målgruppe, hvad det er vi kan hjælpe dem med. Og ved at benytte visuel kommunikation, som matcher vores forretnings DNA, etablerer vi en autentisk og troværdig platform, hvorfra vi let kan kommunikere vores produkter og services.

Jo mere du træder frem i din forretning, i dine produkter og i din essens, jo tydeligere bliver du og jo lettere er det for dine kunder, at finde lige præcis dig. Jo flere har du mulighed for at nå ud til, i forhold til det du sælger. Og som du, er den allerbedste til at levere.

Jeg kender alt til udfordringen i, ikke at fremstå tydeligt. Og følelsen af, at blive overset og fremstå nærmest usynlig.

Jeg ved at jeg kan få dig i mål, ud fra de ønsker du har, om en æstetisk, professionel og værdifuld forretningsplatform. Og jeg glæder mig til at hjælpe dig.