Loading

bybiehl.com

PR, Branding & Visuel Upgrade

Charlotte Biehl kontaktede mig første gang tilbage i 2011. Hun var året forinden sprunget fra en karriere i et af verden største konsulenthuse og ud i en drøm om at skabe en smykkevirksomhed. Charlotte er en kvinde med et kæmpe drive og et ønske om at vækste i en fart, så hun var naturligvis interesseret i en PR strategi, hvor byBiehl effektivt og hurtigt ville opnå massiv omtale, således at forhandlernetværket kunne vokse. Med en udarbejdet PR strategi, et målrettet fokus og en effektiv eksekvering skabte vi hurtigt kendskab til byBiehl via medieomtale i landets største dagblade, smykkefagblade, ugeblade, livsstilsmagasiner samt på TV.

”Jeg synes, at Katrine Venke er meget professionel og jeg er meget tilfreds med den kommunikations rådgivning og sparring, som Katrine giver. Jeg synes, at hun har en rigtig god forståelse for mærket og hvad der vil gavne det – og hvordan vi kan udvikle mærket videre.
Vores brand er blevet etableret som en meget mere kendt spiller på smykkemarkedet. Det har været effektivt med en kombination af produktomtale, omtale af mig (Charlotte Biehl som iværksætter) og mere kreative elementer som blogger-samarbejder, events, mv.
I den tid Katrine Venke har arbejdet og været ansvarlig for vores PR, har hun helt sikkert været med til at øge kendskabsgraden til byBiehl markant.”

Charlotte Biehl, owner og designer af byBiehl.