Loading

PR & Strategi

Jeg hjælper dig med, at positionere din forretning eller dit produkt som en del af en livsstil og skaber igennem denne det rette mediefokus.

Jeg er dybt interesseret i virksomhedens DNA og udarbejder PR strategier baseret på indsigt i din forretningsstrategi og på dine målsætninger for forretning, profilering og brand. Målet er en succesfuld PR platform, der skaber mulighed for positive og stærke resultater, både hvad angår branding og salg.

I tæt dialog med de relevante medier sikrer vi os en solid og korrekt profilering af dit produkt eller virksomhed. Jeg og mine assistenter arbejder proaktivt og personligt med journalister, stylister, redaktører, bloggere og influencers så du kan udnytte det fulde potentiale, samtidig med at vi kommunikerer den relevante historie om dig, dit produkt eller virksomhed.

På den måde opnås der løbende omtale og derved de bedste forudsætninger for, at du, dine produkter, budskaber og din forretning når ud til den rette målgruppe via troværdig omtale i udvalgte og relevante medier.

Jeg leverer ægte engagement og en evne til at finde ind til essensen af, hvad din virksomhed og produkt tilbyder markedet. Begejstring og sans for formidling er det jeg stiller med, når jeg løser opgaver for mine kunder.

Jeg glæder mig til, at hjælpe dig med at synliggøre dine produkter, dine services eller din historie.

Jeg tilbyder 4 forskellige PR løsninger alt efter hvilket behov du har.