Tillykke, din gratis branding-guide er på vej til din indbakke! Se her imens du venter:

På 3 timer lærer du at øge dit salg og antal af drømme kunder, uden at skulle give afkald på din integritet eller bruge mere tid på sociale medier

Connected er en 3-timers masterclass hvor du lærer at sælge røven ud af bukserne, uden at skulle give dig i kast med en ny metode, der ikke føles rigtig for dig.

“Er i gang med Masterclassen og har haft tårer i øjnene flere gange – af lettelse. Jeg har nemlig også købt mig fattig i diverse business coaches og strategier, som jeg ikke kunne leve op til – uden større business succes i øvrigt.

Glæder mig til at se resten! 🙏.”

/ Natashia Evita

Take aways fra min guidance.

"Den vildeste transformation

Så sindsygt meget værdi. Katrines ærlige, no bullshit og meget kærlige måde at formidle på gør, at jeg ved hvor jeg har hende. Jeg er kærligt blevet skubbet i den retning jeg ønsker og har skabt et helt nyt produkt fra en mental stærk og optimeret version af mig."

/ LINE KONGSTED, COACH OG FOTOGRAF

''Jeg er nået op på et niveau jeg slet ikke vidste eksisterede

Jeg har fundet min retning og ved nu hvordan jeg konstruktivt og kærligt shiner i min forretning. Katrine er no bullshit. Der er ingen uden-oms-snak, hun går lige til kernen. Det er en af de bedste beslutninger jeg har truffet.

/ JILL RÜBENACH, FORANDRINGSCOACH

''Jeg har kickstartet mig selv i en ny arena

- og kan mærke at der er så meget der kommer endnu mere autentisk og rent ud. Det føles så sjovt og fedt at træde ind i det felt. Kunne dog ikke ha´ gjort det uden dig. Katrine, tak for alt det jeg har fået med. Tror faktiske ikke jeg helt ved størrelsen af det endnu, men det har rykket mig ud af komfortzone , ind i mit offentlige ståsted, og ind i dimensioner jeg ikke vidste jeg havde eller kunne Jeg er dig taknemmelig.

/ KRISTINA LINDBERG VEDØ, YOGINI & SPIRITUEL MENTOR

Sådan skaber du et magnetisk brand, der tiltrækker dine ideelle kunder og får dem til at svinge kortet

Kære ambitiøse, handlestærke iværksætter-kvinde:

Bruger du for meget tid på at tænke over hvad, hvornår og hvordan du skal poste? Og ved du at du har noget freaking fedt at bidrage med, men ved ikke hvordan du får flere drømmekunder ombord? Så er du landet det helt rette sted.

Mit navn er Katrine Venke og de sidste par år har jeg haft fornøjelsen af at hjælpe flere hundrede fantastiske kvinder med at vækste deres forretning, uden uautentiske metoder, tricks eller hacks. Vi er videre end det! 

Du lærer at bygge et personligt brand, som sælger dine produkter og services, uden taggy salgs-metoder

For honestly; Du er slet ikke til uærlige, uetiske og uautentiske salgs-metoder, som kræver at du går på kompromis med dine værdier, BARE for at få nogle kunder i forretningen, am i right?

På masterclassen, lærer du at bygge et ærligt, attraktivt og autentisk brand, som sælger røven ud af bukserne. For JO, du kan sagtens bygge en pisse fed forretning uden at skulle sælge din integritet.

Hør hvad det hele handler om

Her er blot et lille udsnit af hvad du kommer til at lære på Connected:

Sådan sælger du dit guld, helt uden at "sælge" med færdige metoder

De fleste kvinder som jeg arbejder sammen med, har en naturlig modstand mod at sælge. Det er fordi de er blevet lært at sælge via sleske og unaturlige metoder. På Connected lærer du at sælge helt naturligt ... alt imens du bygger dit crowd.

Hvorfor du kan kyle planlægning af opslag og algoritme-timing ud af vinduet (og hvad du bør gøre i stedet)

Hvis du tager dig selv i at tænke over hvornår du skal poste, hvad du skal poste og hvor meget, så er der gode nyheder: På Connected lærer jeg dig hvordan du vinker farvel til at time algoritmen, og hvordan du leder energien bag strategien og som resultat får langt flere kunder på det, uden nødvendigvis at poste mere (farvel til sociale medier 24/7).

Hvordan du overkommer din frygt for kritik, når du brander dig personligt på sociale medier

Hvis det løber dig koldt ned ad ryggen ved tanken om at få negative kommentarer og beskeder når du poster online, så er denne masterclass for dig. Jeg viser dig hvordan du lader negative kommentarer prælle af... og i stedet bruge det som brændstof!

Hvorfor en flot kombination af hjemmeside, logo og skrifttyper IKKE giver dig flere kunder

Har du brugt dyre domme på en ny hjemmeside, blot for at være skuffet over at der ikke kommer flere kunder? Så viser jeg dig hvorfor det IKKE er nok at have en flot hjemmeside, hvis du vil have flere kunder (og hvad du skal gøre i stedet).

Hvordan du forvandler folk fra følgere til loyale fans, som køber igen og igen via dig og din brand-story

Har du en stor følgerskare, men knap så mange kunder? Så er årsagen med alt sandsynlighed fordi du ikke connecter med dine ideelle drømmekunder. Dem som er klar til at købe. Det lærer du også hvordan du gør på masterclassen.

Jeg samler på seriøse iværksættere, der henter masser af aktivering og målrettet energi fra mine masterclasses:

Hvis ikke du er tilfreds med hvad du lærer på Connected, så får du dine penge retur.

Selvom prisen på Connected er hvad der svarer til tre kopper kaffe, så får du hver en krone retur, hvis du ikke mener at du har fået relevant viden, efter at du har set masterclassen. 

Du kan altså vælge mellem at bruge 129 kr. på tre kopper kaffe eller 129 kr. + moms på i alt 3 timers intensiv træning, som har været årsag til at flere af mine deltagere oplever fordobling af deres salg når de implementerer hvad jeg lærer fra mig på masterclassen.

Her er de mest gængse spørgsmål:

Du får øjeblikkelig adgang til min masterclass “Connected”, som er 3 timers live undervisning spækket med viden omkring hvordan du bygger et brand, som tiltrækker dine ideelle drømmekunder uden nye smarte markedsføringstricks eller uautentisk salg.

Det egner sig til dig, som farer rundt iblandt 737 forskellige metoder for at få kunder, som ønsker at få klarhed omkring hvordan du skal tiltrække flere af dine ideelle kunder. 

Det egner sig også til dig, som vil bygge et brand, der connecter med dine følgere og får dem til at købe fordi de føler tillid og lyst.

Min masterclass og min undervisning er anderledes i og med at du ikke lærer en ny metode.

Hvorfor? Fordi smarte metoder kommer og går. Jeg lærer dig i stedet at bygge et bundsolidt brand, som aldrig går af mode. Med smarte nye metoder skal du nemlig genopfinde den dybe tallerken hver måned. Det lærer du ikke her.

Du er garanteret en masterclass, som har hjulpet over hundredevis af fantastiske kvinder, med at skabe ekstraordinære resultater i deres forretninger.

Men du er aldrig garanteret resultater, uden selv at tage handling. Jeg giver dig klarheden i masterclassen, og så skal du selv eksekvere på det.

Men skulle du alligevel være utilfreds efter at have set masterclassen, så skriver du blot til mig, så får du dine penge retur.

Du har altså ingenting at miste.

Du scroller bare op på siden her og ser udtalelserne fra alle de skønne kvinder, som har deltaget på en masterclass!

Scroll to Top

Tilmeld dig masterclassen herunder

På 3 timer lærer du at bygge et brand, der sælger røven ud af bukserne, uden at du skal være på sociale medier 24/7.