Extra Ordinary 1:1

Du vil rocke en drømme-business. Et attraktivt og lækkert brand. Du er åben for min guidance og klar til at arbejde med dit mindset.

Det bliver vildt! Og vildt fedt!

Kære private skønne kunde. Velkommen.
Hvor er det fantastisk at du er her

Extra Ordinary er 3 måneders 1:1 - og den mest dedikerede og personlige måde du kan arbejde med mig på. Jeg er her for dig, hver dag, når du har brug for support, inspiration og klarhed over dine næste skridt.

Mine 1:1 forløb er begrænset og reserveret til ambitiøse mænd og kvinder, som er klar til at investere tid, penge og energi ind i det liv og den business de drømmer om.

Du er klar til at tænke stort. Villig til at tage handling, så du udvikler dig. Du glæder dig til at højne dine standarder og modtage matchende resultater.
  • Du er et sted hvor du ved hvad du vil. Du er også i gang, men du mærker en lyst til MERE. Personligt og på din bankkonto.
  • Du er klar til kun at arbejde med DINE ideelle kunder. Du er besluttet på KUN at levere det du har høj energi på.
  • Du vil lære at sælge fra et tillidsfuldt sted i dig, så den energi du markedsfører og launcher dine produkter eller ydelser fra, resulterer i store salg.
  • Du har brug for nye øjne udefra, et (kærligt) skub ud over rampen, så du kan komme i gang, og støtte undervejs så du ikke mister troen på at du kan.

Du vil ELSKE at arbejde med energien bag.
Jeg ved det!

 

img-cecille

Jeg har lige fra starten været piv vild med Katrines særligt kærlige, optimistiske og lysende væsen, der har et knivskarpt blik for muligheder, men også løfte mig til et nyt niveau, jeg tidligere ikke vidste var muligt.

Katrine er no bullshit, kærlig og konkret.

Flere store salg er landet, hvilket gør, at forløbets investering allerede har tjent sig ind mange gange.

Gør det! Hos Katrine er du i sjældent kærlige og über kyndige hænder. Du får konkret hjælp til, hvordan du kommer videre. Det bliver svært at undvære.

TAK.Cecilie Gredal, Inspirator og ledelsestransformator.

Nina Nygaard_

Jeg har hævet mine standarder for min virksomhed, jeg er kommet godt fra start, rent omsætningsmæssigt. Lige pludselig kom der hul på bylden, og det er uden tvivl fordi Katrine har støttet mig, holdt energien og troen på mig, mens jeg tog handling undervejs. Jeg kan ikke anbefale Katrine nok. Hun er et fyrtårn, hun er knivskarp, hun fornemmer hurtigt hvem du er, hvilket brand du har OG ser dit potentiale.

Nina Nygaard, coach og indehaver af Nygaard Smykker

På Extra Ordinary arbejder du med
  • At opløse dine blokeringer, så du kan flytte dig og skallere din forretning
  • Hvordan du vender energien når den er lav, så du har hul igennem til dine næste skridt
  • Hvem du markedsfører dig til og hvad der virker
  • Hvordan du aktiverer dine ideelle kunder, så de signer op
  • Hvordan du højner standarderne i dit brand og hvordan du brander og markedsfører dig fra power, så dine lanceringer bliver de bedste
  • Hvordan du går fra playing small til playing BIG, så nye og fede resultater kan lande. I dig og på din bankkonto.
299836023_5371190452970009_3070300737793361855_n
294643327_10228271140234043_955746158498646830_n

Vores sessioner har sat gang i så mange ting. Jeg kan mærke hvad det er jeg virkelig ønsker mig. Hvem jeg er når jeg lever det og hvilke handlinger jeg skal tage, for at komme derhen. Jeg havde et ønske om at gæste Aftenshowet og mellem vores sessioner og dine "skub" tog jeg kontakt og blev inviteret ind. Jeg har derudover lavet min podcast og jeg mærker tydeligt en ændring i min egen energi. Jeg elsker det, for med det udgangspunkt lever jeg som mig hvilket gør, at det er blevet nemmere er at samle mit fokus og tage handling fra det rette sted. Tusinde tak.

Karina June Koed Forup, Adopion & Familiementor

Jeg har fået nøglen til en million omsætning. Stor ro og tillid er landet i mig. I dag skaber jeg fra lyst og passion uden at være attached til resultatet. Store magiske forvandlinger sker, jeg har solgt to forløb på én dag, og jeg ved nu hvordan jeg leder min forrening på en powerfuld og selvkærlig måde. Jeg har på forløbet lært at følge min intuition. Jeg er tryg i min forretning. Jeg er ikke længere attached til resultatet. Er helt blæst - på den gode måde. Og stolt af mig selv. Tak for dig.

PiaMaria Manou, Jordmoder & Menopause-Mentor

Du ER på vej

Du har allerede en forretning, du har ydelser og produkter du glæder dig over at bidrage med. Du drømmer om at merge dine talenter, din passion og dit bidrag, og vil elske at markedsføre dig med nemhed og i fuld integritet. Du er klar til at VÆRE dit brand og LEDE din forretning.
Du glæder dig til lanceringer der sælger big time. Dit potentiale er stort.

Det er dit job at mærke det. Ønske det og tro på at du kan få det som du vil ha´ det. Og det er mit job, at støtte dig i at virkeliggøre dine ønsker. Vi arbejder med energi og strategi der gør, at du udvikler nye skills og lander det du drømmer om. Eller noget endnu bedre.

Du er klar. Jeg er klar. Let´s go
Karen H.

Jeg har solgt for over 300.000 kr. siden mit forløb med dig Katrine. Der findes masser af business-coaches derude. Katrine, du er til dato en af de bedste jeg har mødt. Og jeg har mødt mange. Jeg har for hvert input du har givet mig, kunne gå direkte ind og bruge dem i mit firma. Det var så givtigt.

Karen H, forfatter & designer

Det er virkelig så vildt, så meget som jeg har fået ud af det!! Jeg havde jo forventninger til forløbet, men det her er for vildt! I dybeste taknemmelighed - jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Athene, Socialrådgiver & Coach

Katrine, jeg har fået så meget med fra dit forløb. Jeg har ELSKET at mødes med dig på Zoom og få din fantastiske sparring, og du har i den grad bidraget til, at jeg har lavet en GIGA upgrade. Tusind TAK for det ❤.

Malene S.

Det her får du på Extra Ordinary
Billede 1

5 x laser-sessioner på Zoom

Her udnytter vi tiden og går lige til kernen, så det bliver klart for dig hvad der skal sættes ind på. Hvor du er blokeret. Hvad dit næste skridt er. Forvent en opgave eller to undervejs. Du er flyvende herfra.

Billede 2

Ubegrænset voxer adgang til mig

- i hverdage mellem kl. 10-15 (gratis App du downloader). Når du har behov, og når du har brug for at blive spejlet og guidet. Jeg er her for dig, så du kan få hjælp og støtte og komme videre. Hurtigt!

billede 3

Feedback og konkret input 

til din markedsføring på SoMe ell. en landingpage. Hvad kan ændres og optimeres, hvor skal du twiste dit content, så du henvender dig klart og tydeligt og vigtigt! - aktiverer dine ideelle kunder så de signer op hos dig.

img-carina

Jeg kan kun anbefale Katrine, som en mentor der tager dig seriøst og VIL dig. Jeg har valgt at få hjælp af Katrine, fordi hun både er kærlig, kontant og 100% ærlig. De resultater jeg har fået ved hendes hjælp er, at jeg endelig har fået hjælp til hvordan jeg markedsfører mig, og hvordan jeg tiltrækker mine kunder.Katrine har set min forretning på en ny måde, som jeg ikke selv har kunne se.Jeg er kommet ud af min komfortzone, og er blevet mere modig hvad angår måden at brande mig på, hvilket jeg er super taknemmelig for.Jeg kan kun anbefale Katrine, som en mentor der tager dig seriøst og VIL dig."

Carina Rosendal, personlig coach & stylist

img-pernilli

Tusinder af tak fra hjertet Katrine, fordi du HELE VEJEN har holdt mig til ilden, troet på mig, holdt mig fast på sporet med værdien af mine behandlinger og tændt min indre ild, hver gang vi har haft sessioner.

Tusinde, tusinde tak for vores dybe, vigtige og skelsættende samtaler og sparring - der har bidraget til den vildeste udviklingsrejse.

Pernille Fonnesbech-Sandberg, Ledelsescoach, Mentor & Behandler

Jeg synes det er spild af tid, at fokusere på det der ikke fungerer. Så det bruger vi ikke tid på.
Jeg ved hvad der er muligt for dig at opnå og mit største fokus i vores samarbejde er, at holde energien for dig så du selv kan se det, - mens du går vejen.

Dit commitment og din villighed til at skabe forandring, er din garanti for at du får det du ønsker dig. Eller noget endnu bedre...

Jeg skaber ikke dine resultater. Det gør du.

img-soren

Katrine er så kompetent, så professionel og så behagelig at arbejde sammen med, at jeg ville ønske at jeg kunne arbejde sammen med hende hver dag.
Hun har været en gave for mig og mit firma".

Søren Nielsen, Indretningsastronaut, RUMraketten

img-Szhirley

Katrine har og giver dig et mod to die for, og ser muligheder i de mindste ting.

Hun er løsningsorienteret og det dejligste varme menneske. Book hende. Du kommer ikke til at fortryde det.

Szhirley, Sangerinde, Social Media Influencer & Forfatter

Din investering i Extra Ordinary er 32.500 kr. + moms.

(3 x rater af 11.500 + moms er muligt)

Extra Ordinary stiger til 49.500 + moms pr. 1. januar 2023.Helt sikkert en investering jeg vil anbefale andre.
1:1 forløbet har skabt kæmpe forandringer i min business og i mit mindset, som selvstændig.

Heidi Holm, Mitkejstersnit.dk

Scroll til toppen