Extra Ordinary 1:1

Du vil rocke en business der ruler. Du er åben for min guidance og klar til at arbejde med dit mindset.

Det bliver vildt!

Og vildt fedt!

Kære private skønne kunde. Velkommen.
Hvor er det top skønt at du er her

Extra Ordinary er den mest dedikerede og personlige måde du kan arbejde med mig på. Jeg er her for dig, hver dag, når du har brug for support, inspiration, klarhed over dine næste skridt. Mine 1:1 forløb er begrænset og reserveret til ambitiøse mænd og kvinder, som er klar til at investere tid, penge og energi ind i det liv og den business de drømmer om.

Du er klar til at tænke stort. Villig til at tage handling, så du udvikler dig. Glæder dig til at højne dine standarder så du kan hæve din omsætning.
  • Du er et sted hvor du ved hvad du vil. Du er også i gang, men følelsen af "YES, NU er der hul igennem" har du ikke (endnu)
  • Du er klar til kun at arbejde med DINE ideelle kunder (færdig med at please din målgruppe og forsøge at løfte dem) Du er besluttet på KUN at leverer det du har høj energi på.
  • Du vil lære at sælge fra et tillidsfuldt sted i dig, så den energi du markedsfører og launcher dine produkter eller ydelser fra, resulterer i stort salg
  • Du har brug for nye øjne udefra, et ordenligt (kærligt) skub ud over rampen, så du kan komme i gang, og støtte undervejs så du ikke mister fokus og troen på at du (sagtens) kan.

Du vil elske at arbejde med energien bag.
Jeg ved det!

 

img-cecille

Jeg har lige fra starten været piv vild med Katrines særligt kærlige, optimistiske og lysende væsen, der har et knivskarpt blik for muligheder, men også løfte mig til et nyt niveau, jeg tidligere ikke vidste var muligt.

Katrine er no bullshit, kærlig og konkret.

Flere store salg er landet, hvilket gør, at forløbets investering allerede har tjent sig ind mange gange.

Gør det! Hos Katrine er du i sjældent kærlige og über kyndige hænder. Du får konkret hjælp til, hvordan du kommer videre. Det bliver svært at undvære.

TAK.Cecilie Gredal, Inspirator og ledelsestransformator.

Nina Nygaard_

Jeg har hævet mine standarder for min virksomhed, jeg er kommet godt fra start, rent omsætningsmæssigt. Lige pludselig kom der hul på bylden, og det er uden tvivl fordi Katrine har støttet mig, holdt energien og troen på mig, mens jeg tog handling undervejs.Jeg kan ikke anbefale Katrine nok. Hun er et fyrtårn, hun er knivskarp, hun fornemmer hurtigt hvem du er, hvilket brand du har OG ser dit potentiale.

Nina Nygaard, coach og indehaver af Nygaard Smykker

På forløbet arbejder vi bla med:
  • At opløse dine blokeringer, så du kan flytte dig
  • Hvordan du vender energien når den er lav, så det du drømmer om virkeliggøres
  • Hvem du markedsfører dig til og hvad der virker
  • Hvordan du aktiverer dine ideelle kunder, så de signer op
  • Hvordan du brander og markedsføre dig fra power
  • Hvordan du går fra playing small til playing BIG
Du ER på vej

Du har allerede en forretning, du har ydelser og produkter du glæder dig over at bidrage med. Du drømmer om at merge dine talenter, din passion og dit bidrag og vil elske at markedsføre dig med nemheh og i fuld integritet. Du glæder dig til lanceringer der sælger big time. Dit potentiale er stort.

Det er dit job at mærke det. Ønske det og tro på at du kan få det som du vil ha´ det. Og det er mit job at støtte dig i at virkeliggøre dine ønsker. Vi arbejder med energi og strategi der gør, at det lander.

Du er klar. Jeg er klar. Let´s go
Karen H.

Jeg har solgt for over 300.000 kr. siden mit forløb med dig Katrine. Det var så givtigt.

Karen H, forfatter og designer

Det er virkelig så vildt, så meget som jeg har fået ud af det!! Jeg havde jo forventninger til forløbet, men det her er for vildt! I dybeste taknemmelighed - jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Athene, Socialrådgiver & Coach

Katrine, jeg har fået så meget med fra dit forløb. Jeg har ELSKET at mødes med dig på Zoom og få din fantastiske sparring, og du har i den grad bidraget til, at jeg har lavet en GIGA upgrade. Tusind TAK for det ❤.

Malene S.

Det her får du på Extra Ordinary
Billede 1

4 x laser-sessioner på Zoom

4 x laser-sessioner på Zoom (30 min. varighed). Her udnytter vi tiden og går lige til kernen, så det bliver klart for dig hvad der skal sættes ind på. Hvor du er blokeret. Hvad dit næste skridt er. Forvent en opgave eller to undervejs. Du er flyvende herfra.

Billede 2

Ubegrænset voxer adgang til mig

Ubegrænset Voxer adgang til mig i hverdage mellem kl. 10-15 (gratis App du downloader). Når du har behov, og når du har brug for at blive spejlet og guidet. Jeg er her for dig, så du kan få hjælp og støtte og komme videre. Hurtigt!

billede 3

Feedback og konkret input til din markedsføring

- på SoMe. Du får mine øjne på hvad der kan ændres og optimeres, hvor du skal twiste dit content, så du henvender dig klart og tydeligt til dine ideelle kunder og er spot on i måden du markedsfører på.

img-carina

Jeg kan kun anbefale Katrine, som en mentor der tager dig seriøst og VIL dig."

Jeg har valgt at få hjælp af Katrine, fordi hun både er kærlig, kontant og 100% ærlig. De resultater jeg har fået ved hendes hjælp er, at jeg endelig har fået hjælp til hvordan jeg markedsfører mig, og hvordan jeg tiltrækker mine kunder.

Katrine har set min forretning på en ny måde, som jeg ikke selv har kunne se.

Jeg er kommet ud af min komfortzone, og er blevet mere modig hvad angår måden at brande mig på, hvilket jeg er super taknemmelig for.

Jeg kan kun anbefale Katrine, som en mentor der tager dig seriøst og VIL dig."

Carina Rosendal, personlig coach & stylist

img-pernilli

Tusinder af tak fra hjertet Katrine, fordi du HELE VEJEN har holdt mig til ilden, troet på mig, holdt mig fast på sporet med værdien af mine behandlinger og tændt min indre ild, hver gang vi har haft sessioner.

Tusinde, tusinde tak for vores dybe, vigtige og skelsættende samtaler og sparring - der har bidraget til den vildeste udviklingsrejse.

Pernille Fonnesbech-Sandberg, Ledelsescoach, Mentor & Behandler

Jeg synes det er spild af tid, at fokusere på det der ikke fungerer. Det bruger vi ikke tid på.
Jeg ved hvad der er muligt for dig at opnå og mit største fokus i vores samarbejde er, at holde energien for dig så du selv kan se det, - mens du går vejen.

Dit commitment og din villighed til at skabe forandring, er din garanti for at du får det du ønsker dig. Eller noget endnu bedre...

Jeg skaber ikke dine resultater. Det gør du.

img-soren

Katrine er så kompetent, så professionel og så behagelig at arbejde sammen med, at jeg ville ønske at jeg kunne arbejde sammen med hende hver dag.
Hun har været en gave for mig og mit firma".

Søren Nielsen, Indretningsastronaut, RUMraketten

img-Szhirley

Katrine har og giver dig et mod to die for, og ser muligheder i de mindste ting.

Hun er løsningsorienteret og det dejligste varme menneske. Book hende. Du kommer ikke til at fortryde det.

Szhirley, Sangerinde, Social Media Influencer & Forfatter

Din investering i Extra Ordinary er 28.500 kr. plus moms.

(3 x rater af 9.500 + moms er muligt)Helt sikkert en investering jeg vil anbefale andre.
1:1 forløbet har skabt kæmpe forandringer i min business og i mit mindset, som selvstændig.

Heidi Holm, Mitkejstersnit.dk

Scroll til toppen