Jeg arbejder med de mest fantastiske sjæle —

"Jeg har hævet mine standarder for min virksomhed, jeg er kommet godt fra start, rent omsætningsmæssigt.

Jeg kan ikke anbefale Katrine nok. Hun er et fyrtårn, hun løfter energien hele vejen, alle bliver set, hun er knivskarp, hun fornemmer hurtigt hvem du er, hvilket brand du har OG ser dit potentiale.

Lige pludselig kom der hul på bylden og det er uden tvivl fordi Katrine har støttet mig, holdt energien og troen på mig, mens jeg tog handling på opgaverne undervejs.

Hvis du ønsker et forløb, der ikke er one size fits all, hvor der bliver stillet skarpt på dit potentiale og hvor du får metoden til hvordan du arbejder med energien før strategien, så er Radiance dit næste move.”

Nina Nygaard

Smykkedesigner, coach og indehaver af Nygaard Smykker

nina
karen
"Jeg har solgt for over 300.000 kr.

- siden mit forløb med dig, Katrine. Det var så givtigt!"

Karen H.

Forfatter og designer

"Katrine Venke - en mentor som på fineste vis balancerer mellem maskulin og feminin energi, og som formår at svøbe alt sin viden med ind i den energistrøm

Jeg har deltaget på masterclass, små-forløb, onlinekursus og et længere forløb med Katrine igennem de sidste par år. 

Hvorfor vender jeg tilbage? 

Hver gang får jeg et spark i rø… 😅 Og det er lige hvad jeg har brug for, når jeg sidder lidt fast i gamle overbevisninger og manglende handling.

Vil jeg fortsætte med at stemple ind engang imellem? - ja det vil jeg. For når man arbejder meget alene, så er det fedt med lidt mental sparring i ny og næ 🙌  Og her er Katrine den rette for mig, da jeg skal presses lidt. 

Jeg anbefaler Katrine til alle, der tør kalde en spade for en spade. Er du derimod til nussen på kinden og lang-tids-analyser, så er det nok ikke Katrine du skal arbejde med."

Marie Berre

Kommunikation & Mindsetmentor

marie
ceclie
"Flere store salg er landet under forløbet

Jeg har gået mit arbejdsliv efter på flere planer. Strammet op på min struktur og fået mere klarhed, ro, nerve og et optimistisk og energifyldt perspektiv ifht at arbejde videre med høj energi i mit salgsarbejde.

Nu ved jeg jo præcis, hvad jeg skal gøre. Flere store salg er landet, hvilket gør, at forløbets investering allerede har tjent sig ind mange gange.

Når vi gør arbejdet, så virker det og jeg mærker optimisme, glæde og frihed ved at bruge min tid og energi klogere og kan se hvordan jeg rent faktisk har lyst til fortsætte.

Katrine lever jo det hun siger. Hun er no bullshit, kærlig, ærlig, konkret, spitzse skarp, sjov og enestående powerfuld.

Gør det! Hos Katrine er du i sjældent kærlige og über kyndige hænder. Hun rammer spot on, giver dig en opsang og konkret hjælp til, hvordan du kommer videre. Det bliver svært at undvære."

Cecilie Gredal

INSPIRATOR OG LEDELSESTRANSFORMATOR

"Der er landet nogle kæmpe ordrer i dagene efter RADIANCE. Jeg har haft en imponerende energi under hele forløbet, og ideerne er poppet op af sig selv hele tiden.

Jeg har fået flere redskaber til selv at hæve min energi. Jeg er blevet super inspireret til at løfte mine ambitioner for min virksomhed.

Du er det kærlige skub bag i man altid har brug for. Det er meget vanedannende at have dig i ryggen hele tiden. Jeg har lært, at succes ikke er afhængig af arbejdsmængden - men af den energi jeg møder omverdenen med.

Efter at have været i samme branche i 28 år og selvstændig i en stor del af dem er Radiance forløbet noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Pas på, Katrine er vanedannende - men GØR det - NU. Katrine er et energiboost uden lige, og hun giver konkrete lavpraktiske idéer og forretningsudvikling til hver enkelt og holder dig i hånden, hvis du tvivler på dig selv.”

Hanne Lund Johansen

EJER AF KARL-LUND

hanne
anne
"Jeg har solgt mit første high-end forløb og tiltrækker flere og flere til min undervisning.

Jeg står meget stærkere i mig selv som virksomheds ejer, min FB-gruppe vokser og jeg har lært at hæve og holde energien.

Katrines tilgang til undervisningen og hendes support er fantastisk. Hun er 100% nærværende, hun lytter, skubber og holder energien for mig. Hun er konkret og kærlig og selvom vi var flere på holdet, så hun os alle individuelt. Hun fanger gruppens dynamik og underviser derfra.

Der er en nærhed og professionalisme uden lige.

Jeg vil til enhver tid anbefale Katrine hvis du er tiltrukket af hendes energi. Hun underviser i både konkrete planer for vækst i din virksomhed samt hjælper dig med at hæve dine standarder og vokse ind i den version af dig, du er "nødt" til at blive for at få de resultater i din forretning, som du ønsker dig. Katrine er fænomenal til at tiltrække ambitiøse kvinder med hjertet på det rette sted, så støtten og opbakningen fra de andre i gruppen er også vidunderlig. Et trygt og fantastisk sted at udvikle sig til next level."

Anne Værgman

COACH & FORFATTER

"Radiance er det bedste forløb jeg til dags dato har investeret i. Det har været noget helt særligt som har rykket ved noget helt fundamentalt.

Det er ret vildt hvad det har gjort. Jeg har oprigtigt følelsen af, at stå foran noget helt vildt. Kæmpe tak altså, det var præcis hvad jeg havde brug for på det helt rigtige tidspunkt."

Camilla Damsbo Brix

AKVARELKUNSTNER & UNDERVISER

camilla
maria
"Jeg har omsat for 19.000 kr. på 4 dage

Er SÅ taknemlig for at kunne leve af, at gøre en forskel for mange med det, som jeg er allerbedst til og allermest passioneret omkring."

Maria Schytt

Hollistisk Mentor i Balance-Kost

"ALT har ændret sig! Enormt værdi fra start til slut og hver en krone værd.

Det at have fokus på energien, har ændret min tilgang til det at være selvstændig. Jeg var ALDRIG kommet i mål med at finde ind til kernen i min forretning, hvis ikke det var for de opgaver vi har arbejdet med. Jeg har fået tilliden tilbage. Udover masser af viden, fantastiske opgaver og et mærkbart flow, er Katrines sparring og support på Q&A en ekstra bonus.

ALT har ændret sig i undervisningen som er energisk, engageret, smittende, kærligt, MEGET lærerigt og fuld af positivt energi. Det er virkelig så vildt, så meget som jeg har fået ud af det!! 

Det her er for vildt!

I dybeste taknemmelighed - jeg har aldrig oplevet noget lignende."

Athene

Coach og socialrådgiver

Untitled (400 × 400 px) (600 × 600 px) (6)
tanja
"Et stort og varmt tak til Katrine, for at sætte fart på min forretning."

Tanja, ejer af Rosen-Lund

"Katrine, jeg har fået så meget med fra dit forløb

Jeg har ELSKET at mødes med dig og få din fantastiske sparring, og du har i den grad bidraget til, at jeg har lavet en GIGA upgrade. Tusind TAK for det.”

Malene Solborg

Lifecreator

malene
jette
"Ærlig & kærlig kommunikation

Katrine, øser ud af sit liv og sine erfaringer.

Hun er en fantastisk formidler med den skønneste energi og direkte ærlige og kærlige kommunikation.

Jeg kan VARMT anbefale Katrine Venke – jeg tænker min egen branding kommer til at bære præg af en skillelinje på FØR jeg mødte Katrine og EFTER jeg mødte Katrine."

Jette Bajlum

SpiritLiving

"Nu lytter jeg til min intuition, jeg er i højere og mere positiv energi, - det er det der skaber resultaterne.

Katrine er et løft og en energiindsprøjtning  og hver en krone værd."

Lise Grastrup

ILLUSTRATOR OG INDEHAVER AF TANKE TIL STREG

lise
pernille
"Katrines branding-forløb er ultimativt ét af de bedste og mest skelsættende forløb jeg har
været på.

Hun er et af de mest inspirerende, sjove, skønne og fantastiske mennesker jeg har været i kontakt med på HELE min professionelle uddannelsesrejse til dato - det tæller altså en del år. Hun giver SÅ meget og så har hun en helt speciel evne til at gøre det svære helt enkelt, konkret, tilgængeligt og ufarligt. Du ved præcis hvad du skal gøre - og bliver du i tvivl undervejs, så svarer og guider Katrine dig.

Det skønne ved Katrine er, at hun har denne her smittende energi, men hun får også din energi op, så du tør og tror på dig selv! Hun ved simpelthen, hvordan du har det og sætter knivskarpt ord på alle de svære og sårbare følelser – ISÆR når det handler om at være synlig og træde personligt frem. Hun holder hånden under dig hele vejen, indgyder mod og opmuntrer dig."

Pernille Fonnesbech-Sandberg

Cert. Stress, Life & Business Coach

"Jeg er kommet ud af min komfortzone

Jeg ved nu hvordan jeg markedsfører mig og hvordan jeg tiltrækker mine kunder. De resultater jeg har fået ved Katrines hjælp er, at jeg endelig har fundet ind til mit kerneprodukt og har forenet mine ydelser, så de nu hænger sammen

Katrine er kærlig og kontant og så har hun set min forretning på en ny måde, som jeg ikke selv har kunne se. Katrine er en mentor der tager dig seriøst og VIL dig."

Carina Rosendal

PERSONLIG COACH

carina
ida
"Katrine er ambitiøs – både på sine egne og sine kunders vegne.

Katrine er bare en af de bedste på sit felt. Punktum."

Ida Wang

Fotograf

"Jeg er trådt ud af min komfortzone

Tusind tak for et FANTASTISK forløb. Jeg har fået SÅ meget mere end jeg havde drømt om, og er i den grad blevet inspireret og "kickstartet" til at gå nye veje, og træde UD af min komfortzone.

Tak for fedt engagement og konstruktive tilbagemeldinger og konkret feedback."

Heidi Holm

Indehaver af Mitkejsersnit

heidi
Untitled (400 × 400 px) (600 × 600 px) (6)
"Indlevelse & proffesionalisme

Det har været det helt rigtige for Blindes Arbejde at samarbejde med Katrine Venke omkring lanceringen af vores nye tekstil brand H.O.W.

Allerede fra første møde oplevede vi en professionalisme og fantastisk indlevelse og forståelse for os som virksomhed og det vi havde brug for, for at kunne få vores nye produkter ud i verden. Det har betydet at vi har følt os i trygge hænder og det er altafgørende for os."

Kristin Espedal

Direktør hos Blinde Arbejde

Mærker du en lyst til at tage dit brand til et helt nyt level?

Hæv energien bag din branding og oplev din omsætning vokse

Få adgang til 12 min. meditationen inkl. øvelsen og tiltræk det du ønsker dig mere af.

Kom med her og få gratis take-aways. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg elsker at inspirere dig, og at dele tips som du kan gøre brug af med det samme.

Scroll til toppen