Den bedste flok kunder —

dragon-fly
Nu ELSKER jeg bare mine billeder

Katrine har flere gange fortalt mig, at det er nemt at lave lækre billeder. Jeg har altid tænkt – ja for dig men ikke for mig, indtil jeg havde en 1:1 med Katrine. Hun er bare vanvittig dygtig til at vise og forklare, hvordan man skaber fede billeder, der matcher en og ens forretning. Nu ELSKER jeg bare mine billeder, og jeg synes det er super sjovt at lege med opstilling, farver og udtryk. Jeg har sagt det før og siger det gerne igen. Katrine er DK’s bedst indenfor Branding og så er hun samtidig mega sjov, sød OG pisse dygtig.

Cristina Malmberg

Et stort og varmt tak til Katrine, for at sætte fart på min forretning

Meget inspirerende kursus hvor man bliver tvunget til at sætte ord på og beskrive sin egen forretning. Noget der faktisk ikke er så nemt, men Katrine formår at guide en igennem processen i det rette tempo, hvor der er plads til fordybelse og refleksion.

Tanja, Rosen-Lund.dk

dragon-fly-b
dragon-fly
Ærlig & kærlig kommunikation

Katrine, du er så meget dit eget stærke brand  - som fremstår med dig selv og øser ud af dit liv og erfaringer.

Derudover er du en fantastisk formidler med den skønneste energi og direkte ærlige kærlige kommunikation.

Du er så givende og får formidlet alle dine tekniske tricks og råd legende let – viser fede eksempler – supert materiale er incl. - og deler din lange erfaring – og allervigtigst er du super nærværende og formår at yde personlig rådgivning.

Hvis man kunne få dig Katrine på flaske, tænker jeg at de hele tiden ville være restordre, for dig kan man ikke få nok af.

Jeg kan VARMT anbefale Katrine Venke – uanset hvilket tekniske niveau du er på – er jeg slet ikke i tvivl om at du vil få udbytte af Katrines kurser.

Personligt er jeg nu i gang med alle de ideer og tanker, som er født under kurset og som jeg nu er tryg ved.
TUSIND TAK TIL DIG Katrine – tænker min egen branding kommer til at bære præg af en skillelinje på FØR jeg mødte Katrine og EFTER jeg mødte Katrine.

Jette Bajlum – SpiritLiving

Konstruktiv feedback

Det er et fantastisk kursus, for sådan 'en som mig,

- der synes det er grænseoverskridende, at skulle bruge sig selv på de sociale medier og ikke er den bedste til teknik.

Katrine er super god til på en uhøjtidelig måde, at give kærlig "puf" og konstruktiv feedback. Det er meget lækkert materiale og jeg kan gentage kurset i mit eget tempo, da jeg ikke fik det hele med i første omgang.

Dortea, indehaver af YogaogBalance.dk

dragon-fly-b
dragon-fly
Katrines kursus i branding er ultimativt ét af de bedste og mest skelsættende kurser jeg har været på

Hun er et af de mest inspirerende, sjove, skønne og fantastiske mennesker jeg har været i kontakt med på HELE min professionelle uddannelsesrejse til dato - det tæller altså en del år. Hun giver SÅ meget og så har hun en helt speciel evne til at gøre det svære helt enkelt, konkret, tilgængeligt og ufarligt. Du ved præcis hvad du skal gøre - og bliver du i tvivl undervejs, så svarer og guider Katrine dig.

Det skønne ved Katrine er, at hun har denne her smittende energi, men hun får også din energi op, så du tør og tror på dig selv! Hun ved simpelthen, hvordan du har det og sætter knivskarpt ord på alle de svære og sårbare følelser – ISÆR når det handler om at være synlig og træde personligt frem. Hun holder hånden under dig hele vejen, indgyder mod og opmuntrer dig.

Du bliver totalt klædt på med Katrines kursus.

Pernille Fonnesbech-Sandberg, Cert. Stress, Life & Business Coach

Jeg er vild med dit univers

- din tilgang til Instagram og meget taknemmelig for, at du har lært mig at ”springe ud” foran kameraet og ikke være så bange for at være mig.

Håber, at vores veje krydser hinanden igen på et tidspunkt.

Hanne Lund-Johansen, KARL LUND A/S

dragon-fly-b
dragon-fly
Jeg har fået et super flot billedmateriale

- efterfulgt af megen ros fra mit netværk og vores kunder. Og jeg har allerede anbefalet Katrine Venke til mange andre, for ønsker du at fremstå professionel er billeder det første du skal sætte ind på. Og det har Katrine helt styr på.

Kristina Rasmussen, Damernes og Herrernes Frisør

Katrine har været en gave for mig

Katrine er så kompetent, så professionel og så behagelig at arbejde sammen med, at jeg ville ønske at jeg kunne arbejde sammen med hende hver dag.

Søren Nielsen, indretningsastronaut, RUMraketten

dragon-fly-b
dragon-fly
Katrine ved, hvad hun vil have, hun er ambitiøs – både på sine egne og sine kunders vegne

Katrine er bare en af de bedste på sit felt. Punktum.

Ida Wang, fotograf

We got the scene we wished for

We approached Katrine Venke in connection with the launch of our 10th Anniversary and was positively amazed, how fast Katrine and her team created the scene we wished for.

Rolf Ussing, CFO, Issuu.com

dragon-fly-b
dragon-fly
Jeg modtager stadig mange kommentarer

-  og henvendelser om mit visuelle udtryk, og her kan jeg ikke andet end at henvise til Katrine Venke. Her kan man tale om at blive set og hørt - hele vejen.

Allberte Nio, Numerolog & Astrolog

Vi var helt trygge

Vi har over 80 forhandlere i hele Danmark samt i 10 lande. Det er derfor vigtigt for os, at vores visuelle udtryk er skarpt og matcher vores brand. 

Vi var helt trygge ved at der var styr på alt og at Katrine havde fokus på, at vi fik bedst mulige resultat.

Charlotte Biehl, Direktør, designer og stifter af byBiehl

dragon-fly-b
dragon-fly
Jeg havde ikke fået så stor succes,

- hvis ikke jeg havde haft materiale fra Katrine

Da jeg var på messe med Katrines billeder fik de næsten mere opmærksomhed end selve produkterne gjorde. De gjorde at min stand adskilte sig og tiltrak flere besøgende. Det samme gælder for min webshop og de webshops jeg sælger igennem.

Jeg står bag Znorki, som er produkter til børn, der især centrerer sig om putning, herunder sengetøj med nusseklud der giver ekstra tryghed når børn puttes.

Jeg havde brug for at mit brand adskilte sig fra de andre. Jeg er i et (meget) mættet marked og jeg havde brug for billeder der kunne sælge og billeder der kommunikerede mine produkter tydeligt.

Jeg havde brug for nogle andre øjne på mine produkter og jeg havde brug for at kvaliteten var i top

Jeg har fulgt Katrine længe og hun har ramt spot-on på nogen af mine udfordringer ift at kunne kommunikere mit brand.

Katrine guidede mig igennem hele processen så jeg var 100% tryg hele vejen igennem. Hun har konstant været tydelig omkring tidsplan, pris og det samlede forløb.

Gør det! Investeringen kommer til at tjene sig selv hjem hurtigt. Det giver så meget selvtillid når du skal markedsføre og sælge at billedmaterialet er i top og det kan være afgørende for om du kan skalere din forretning. Det har det i hvert fald været for mig.

Sara Louise Olesen, designer og indehaver af Znorki

Følelsen af, at blive ”set” udefra

Det er min ambition, at arbejde med nogle af de dygtigste samarbejdspartnere indenfor hver deres felt – det synes jeg er meget inspirerende og motiverende. Og da jeg havde fulgt Katrine gennem noget tid, via de sociale medier, følte jeg mig efter en telefonsamtale overbevist om, at nye billeder skulle være mit næste skridt med byheart.dk

Jeg var slet ikke i tvivl om Katrines kompetencer -  det billedmateriale jeg har fået er i høj kvalitet og ét, der kan benyttes på min hjemmeside og på de sociale medier.

Det der var det vigtigste for mig, udover kvaliteten i billlederen, var trygheden i og resultaterne ved, at arbejde med én af de bedste. Og så følelsen af, at blive ”set” udefra.

Det materiale jeg har fået skabt af Katrine og hendes team er på et så højt kvalitetsniveau. Det ville jeg aldrig selv kunne skabe, så den investering var et must og helt afgørende i opbygningen af mit brand.

Bettina Fau, ejer og stifter af smykkevirksomheden, byheart.dk

dragon-fly-b
dragon-fly
Vi har fået stærke billeder

-der er med til at brande og profilere os på markedet og i diverse medier. Vi manglede gode produktbilleder som kunne styrke vores historie fortælling og gøre os synlige i markedet. Men vi manglede de fornødne kompetencer, og vi ønskede ikke at resultatet skulle se hjemmelavet ud.

Vi havde fulgt Katrine på Instagram og havde haft stor glæde af hendes gratis rådgivning og manualer. Hendes brand er derudover også i tråd med vores identitet. Det var en stor investering men de billeder vi har fået er stærke og er med til at brande og profilere os på markedet og i diverse medier. Vi har fået produkt billeder og portrætter vi er stolte af. Vi følte os trygge i processen. En super oplevelse med professionelt team, god sparring og bestemt alle pengene værd.

Gyldensteen, Nynne og Peter Bernstorff

Et kæmpe solidt skub

At tilmelde sig Katrine Venkes forløb har for mig været et kæmpe solidt skub i at finde ud af, hvem jeg er som brand.

Jeg er mega taknemmelig for Katrines måde at strukturer et forløb på, samt at være i hendes meget kærlige skarpe og imødekommende set up.

Anne-Mette, indtilkernen.dk

dragon-fly-b
dragon-fly-b
Flere kunder i butikken

Katrine er super professionel, hurtig til, at sætte sig ind i hvem du er, hurtig til at lave ændringer og forstår virkelig at få det bedste frem i et brand. Derudover er hun det skønneste menneske og en kæmpe “bøvl-befrier".
Jeg har gennem hele processen følt mig forstået, hørt, set og hjulpet big time.

Jeg kan på det varmeste anbefale Katrine, hvis du vil have flere kunder i butikken via en hjemmeside der spiller og vil have det bedste af det bedste.

Maiken Kühl, mentor, forretningsudvikler og stifter af Unstuck

dragon-fly
TAK for dig – igen

Jeg må bare sige det helt enkelt og tydeligt; Jeg er SÅ GLAD for det her kursus du har lavet. Og hold da op hvor bidrager du helt vildt til vores forretninger!! TAK for dig - igen.

Hvis der er noget som jeg, igen tager med mig, så er det troen på og viljen til at gøre det bedste og ypperligste. 
Den energi spreder du virkelig ud i verden, ja drysser den som guldstøv ud over os alle, ihvertfald mig.

Kirsten L., kursusdeltager

Jeg har fået så mange flere værktøjer

- at arbejde med, efter at have deltaget i dit online kursus.

Specielt det intensive arbejde med brand DNA. Det har givet mig rigtig meget indsigt og vil blive brugt meget mere i den fremadrettet strategi for brandet.

Katrines engagement og søde måde at “skubbe” og heppe på dig på, gør, at du ret hurtig føler, at du er på rette spor og nok skal nå dit mål.

Tusind tak for et inspirerende og lærerigt kursus.

Elisabeth, indehaver af villao.dk

dragon-fly-b
dragon-fly
Indlevelse og forståelse

Det har været det helt rigtige for Blindes Arbejde at samarbejde med Katrine Venke omkring lanceringen af vores nye tekstil brand H.O.W.

Allerede fra det første møde oplevede vi en professionalisme og fantastisk indlevelse og forståelse for os som virksomhed og det vi havde brug for, for at kunne få vores nye produkter ud i verden. Det har betydet at vi har følt os i trygge hænder og det er altafgørende for os.

Kristin Espedal, direktør hos Blinde Arbejde

Jeg har solgt for over 300.000 kr.

- siden mit forløb med dig, Katrine. Det var så givtigt!

Karen H, forfatter og designer

dragon-fly-b
dragon-fly
Knivskarpt blik for muligheder & detaljer

Jeg har lige fra starten været piv vild med Katrines særligt kærlige, optimistiske og lysende væsen, der har et knivskarpt blik for muligheder, detaljer og hvad der får det hele til ikke bare at spille, men også løfte mig til et nyt niveau, jeg tidligere ikke vidste var muligt. 

Jeg har i den grad værdsat at Katrine er både vedholdende, ærlig og ambitøs.

Tak for et fantastisk samarbejde, det glæder mig stort at vide, at du hver dag skaber nye mirakler - heldig alle dem, der får lov at samarbejde med dig!

Cecilie Gredal, foredragsholder & Ledelsestransformator

Det er alle pengene værd

Om det er en god investering? Jeg troede ikke, at man kunne købe det professionelle set up, for penge jeg er i besiddelse af. Men det kan man! Og det er alle pengene værd.

Om nogle år gør jeg det helt sikkert igen, fordi jeg ved det løfter min virksomhed mere end jeg selv ville kunne. 

At arbejde sammen med Katrine Venke er som at lægge alt du har brig for ET sted, og vide at du kan slappe af og være helt tryg og rolig.

Det er ikke noget med at krydse fingre og håbe på det bedste. Jeg vidste med sikkerhed, at resultaterne blev langt bedre end jeg nogensinde havde forestillet mig.

Katrine sætter det perfekte team og så kører det bare. Alt spiller max, intet er overladt til tilfældighederne, og beløbet? Det bliver hurtigt tjent igen. Men det handler om meget mere end det…

Louise Voss, vækstrevisor og foredragsholder

dragon-fly-b
dragon-fly
Erfaren. Professionel. Lydhør og indlevend

Det er nogle af de ord der bliver ved med at gå igen, i mit samarbejde med Katrine Venke.

Selvom jeg egentligt helst vil have Katrine for mig selv, kan jeg kun på det varmeste anbefale hende og hendes virksomhed.

Rikke Brogaard, indehaver og designer af Cahana Jewellery

Forløbet har for mig betydet, at jeg fremover kun kommer til at bruge billeder jeg selv producerer med min mobil

Jeg stopper med at bruge Stock fotos og er stort set ikke afhængig af, at booke professionelle fotografer, fordi jeg nu har lært at tage billeder af mig selv og af rekvisitter som vi får hjælp til. Det er blevet så nemt at producere mine billeder.

Jeg har fået så mega meget ud af forløbet. Det med at få fif til baggrunde, når jeg tager billeder, hvor stor betydning det har bruge sig selv i sine billeder og hvor let det er redigere dem. Alt det gør, at min markedsføring er blevet meget bedre. Katrine er med hele vejen og du får feedback på alt, så du kan justere undervejs.. Katrine rykker dig også på andre parametre, eks. i forhold til din synlighed på de sociale medier. Mine varmeste anbefalinger herfra.

Carina Hyldgaard

dragon-fly-b
dragon-fly
Jeg har valgt at få hjælp af Katrine, fordi hun både er kærlig, hård og 100& ærlig

Jeg har valgt at få hjælp af Katrine, fordi hun både er kærlig, hård og 100& ærlig. De resultater jeg har fået ved hendes hjælp er, at jeg endelig har fundet ind til mit kerneprodukt og har forenet mine ydelser, så de nu hænger sammen. Jeg har fået hjælp til hvordan jeg markedsfører mig, blandt andet ved hjælp af en freebee som tiltrækker mine kunder.

Katrine har set min forretning på en ny måde, som jeg ikke selv har kunne se.

Jeg er kommet ud af min komfortzone, og er blevet mere modig hvad angår måden at brande mig på, hvilket jeg er super taknemmelig for. 

Har du brug for en mentor som kan hjælpe dig med at blive mere synlig og se dit brand på en helt særlig måde, så ville jeg vælge Katrine.

Måden 1:1 forløbet kører på, er perfekt for sådan en som mig. Vi mødes online, hvor jeg efterfølgende får optagelserne, og derudover har vi dialog på skrift imellem sessionerne. Det gør, at jeg kan række ud hvis jeg har brug for hjælp, støtte og sparring undervejs.

Jeg kan kun anbefale Katrine, som en mentor der tager dig seriøst og VIL dig.

           Carina Rosendal, personlig coach & stylist

Skal vi tage en snak om, hvor vild og lækker en brand-profil du kan få?

Skru OP for dig og din branding

- Få adgang til videoen, og lær hvordan du laver de lækreste billeder til dine opslag. Med din mobil.

Kom med her og få gratis take-aways. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg elsker at inspirere dig, og at dele tips som du kan gøre brug af med det samme.

Scroll til toppen