Masterclass: Sådan skaber du en forudsigelig strøm af kunder

Hvad har andre at sige?

"Jeg har hævet mine standarder for min virksomhed, jeg er kommet godt fra start, rent omsætningsmæssigt."

Jeg kan ikke anbefale Katrine nok. Hun er et fyrtårn, hun løfter energien hele vejen, alle bliver set, hun er knivskarp, hun fornemmer hurtigt hvem du er, hvilket brand du har OG ser dit potentiale.

Lige pludselig kom der hul på bylden og det er uden tvivl fordi Katrine har støttet mig, holdt energien og troen på mig, mens jeg tog handling på opgaverne undervejs.

Hvis du ønsker et forløb, der ikke er one size fits all, hvor der bliver stillet skarpt på dit potentiale og hvor du får metoden til hvordan du arbejder med energien før strategien, så er Radiance dit næste move.”

Nina Nygaard

SMYKKEDESIGNER, COACH OG INDEHAVER AF NYGAARD SMYKKE

"Jeg har solgt for over 300.000 kr.

– siden mit forløb med dig, Katrine. Det var så givrigt!”

Karen H.

FORFATTER OG DESIGNER

"Katrine Venke - en mentor som på fineste vis balancerer mellem maskulin og feminin energi, og som formår at svøbe alt sin viden med ind i den energistrøm

Jeg har deltaget på masterclass, små-forløb, onlinekursus og et længere forløb med Katrine igennem de sidste par år. 

Hvorfor vender jeg tilbage? 

Hver gang får jeg et spark i rø… 😅 Og det er lige hvad jeg har brug for, når jeg sidder lidt fast i gamle overbevisninger og manglende handling.

Vil jeg fortsætte med at stemple ind engang imellem? – ja det vil jeg. For når man arbejder meget alene, så er det fedt med lidt mental sparring i ny og næ 🙌  Og her er Katrine den rette for mig, da jeg skal presses lidt. 

Jeg anbefaler Katrine til alle, der tør kalde en spade for en spade. Er du derimod til nussen på kinden og lang-tids-analyser, så er det nok ikke Katrine du skal arbejde med.”

Marie Berre

KOMMUNIKATION & MINDSETMENTOR

"Flere store salg er landet under forløbet"

Jeg har gået mit arbejdsliv efter på flere planer. Strammet op på min struktur og fået mere klarhed, ro, nerve og et optimistisk og energifyldt perspektiv ifht at arbejde videre med høj energi i mit salgsarbejde.

Nu ved jeg jo præcis, hvad jeg skal gøre. Flere store salg er landet, hvilket gør, at forløbets investering allerede har tjent sig ind mange gange.

Når vi gør arbejdet, så virker det og jeg mærker optimisme, glæde og frihed ved at bruge min tid og energi klogere og kan se hvordan jeg rent faktisk har lyst til fortsætte.

Katrine lever jo det hun siger. Hun er no bullshit, kærlig, ærlig, konkret, spitzse skarp, sjov og enestående powerfuld.

Gør det! Hos Katrine er du i sjældent kærlige og über kyndige hænder. Hun rammer spot on, giver dig en opsang og konkret hjælp til, hvordan du kommer videre. Det bliver svært at undvære.”

Cecilie Gredal

INSPIRATOR OG LEDELSESTRANSFORMATOR

"Der er landet nogle kæmpe ordrer i dagene efter The Transition. Jeg har haft en imponerende energi under hele forløbet, og ideerne er poppet op af sig selv hele tiden.

Jeg har fået flere redskaber til selv at hæve min energi. Jeg er blevet super inspireret til at løfte mine ambitioner for min virksomhed.

Du er det kærlige skub bag i man altid har brug for. Det er meget vanedannende at have dig i ryggen hele tiden. Jeg har lært, at succes ikke er afhængig af arbejdsmængden – men af den energi jeg møder omverdenen med.

Efter at have været i samme branche i 28 år og selvstændig i en stor del af dem er Radiance forløbet noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Pas på, Katrine er vanedannende – men GØR det – NU. Katrine er et energiboost uden lige, og hun giver konkrete lavpraktiske idéer og forretningsudvikling til hver enkelt og holder dig i hånden, hvis du tvivler på dig selv.”

Hanne Lund Johansen

EJER AF KARL-LUND

"Jeg har solgt mit første high-end forløb og tiltrækker flere og flere til min undervisning.

Jeg står meget stærkere i mig selv som virksomheds ejer, min FB-gruppe vokser og jeg har lært at hæve og holde energien.

Katrines tilgang til undervisningen og hendes support er fantastisk. Hun er 100% nærværende, hun lytter, skubber og holder energien for mig. Hun er konkret og kærlig og selvom vi var flere på holdet, så hun os alle individuelt. Hun fanger gruppens dynamik og underviser derfra.

Der er en nærhed og professionalisme uden lige.

Jeg vil til enhver tid anbefale Katrine hvis du er tiltrukket af hendes energi. Hun underviser i både konkrete planer for vækst i din virksomhed samt hjælper dig med at hæve dine standarder og vokse ind i den version af dig, du er “nødt” til at blive for at få de resultater i din forretning, som du ønsker dig. Katrine er fænomenal til at tiltrække ambitiøse kvinder med hjertet på det rette sted, så støtten og opbakningen fra de andre i gruppen er også vidunderlig. Et trygt og fantastisk sted at udvikle sig til next level.”

Anne Værgman

COACH & FORFATTER

"The Transition er det bedste forløb jeg til dags dato har investeret i. Det har været noget helt særligt som har rykket ved noget helt fundamentalt.

Det er ret vildt hvad det har gjort. Jeg har oprigtigt følelsen af, at stå foran noget helt vildt. Kæmpe tak altså, det var præcis hvad jeg havde brug for på det helt rigtige tidspunkt.”

Camilla Damsbo Brix

AKVARELKUNSTNER & UNDERVISER

Og der er mange flere seje kvinder, som har taget springet sammen med mig. Skal du være den næste?

Scroll to Top