Loading

MERE OM MIG

KATRINE VENKE

Jeg besidder en naturlig evne til visuelt, at iscenesætte stemninger og udtryk. Jeg kan hurtigt se et scenarie for mig som jeg med sikkerhed ved vil løfte min kunde.

I mit arbejde med at få mine kunders virksomhedsprofiler til at fremstå 100% professionelle, inviterende og attraktive, benytter jeg både min intuition, mine mange års erfaring samt konkrete værktøjer.

På trods af, at mange af dem der kommer til mig tilbyder samme produkter og services som andre i samme branche, så arbejder jeg altid ud fra, at der kun er én af hver. Af dig og din virksomhed. Med det i tankerne er du sikret et visuelt unikt udtryk.

VÆRDIER

Jeg er målrettet, præcis og praktisk. Jeg er sansestærk, handlekraftig og intuitiv. Og sørger altid for, udfra dette, at sammensætte teams jeg på forhånd ved samarbejder optimalt ud fra mine briefs.

KVALITET

Jeg elsker, at skabe professionelle visuelle virksomhedsprofiler som medvirker til øget vækst, eksponering og genkendelse. Jeg er æstetiker, kreativ og detaljeorienteret. Derudover er jeg passioneret og kvalitetsbevidst. Derfor samarbejder jeg udelukkende med de dygtigste indenfor hver deres felt og går ikke på kompromis med dette. Jeg er resultatorinteret og til effektiv process udfra aftalt handlingsplan.

SAMARBEJDE

Udgangspunktet for at vores samarbejde bliver en succes er, at du har besluttet dig for at gå all in på en rebranding eller et helt nyt udtryk. Du er både seriøs og ambitiøs på vegne af din virksomhed og møder op med åbenhed for sparring på dit visuelle potentiale samt en villighed til, at opgradere din nuværende forretningsprofil. Med opgradering mener jeg at du er indstillet på. at få en yderst professionelt profil som kan løfte dig og din virksomhed ud på den store scene.

MISSION

Min mission er, at levere visuelt bæredygtigt og langtidsholdbart indhold med en stærk og troværdig tiltrækningskraft, til ambitiøse virksomheder der går efter synlighed og genkendelighed – til virksomheder der ønsker at positionere sig som eksperter indenfor deres felt.

VISION

Min vision er, at hjælpe små og store virksomheder i hele verden med visuelt at skabe æstetiske og indbydende forretningsprofiler og platforme. Platforme der medvirker til at de ligger top 5 på markedet inden for deres felt.

 

OM MIG

Jeg har fra barns ben af været optaget af de ydre rammer. Det har altid ligget dybt i mine celler, at skabe omgivelser der var både nærende, lækre, levende og autentiske. For mig føles og fungerer det bedst, når tingene hele vejen rundt hænger sammen. Når der er en tydelig retning. Når det visuelle forretningsudtryk matcher essensen af forretningen, produkteren eller ydelserne og derved kan tiltrække flere idéelle kunder.

Jeg tror på, at der er plads til alle forretningsinitiativer og etableret virksomheder så længe produktet eller løsningen, i kombination med en attraktiv visuel platform, tilfører en værdi til målgruppen.

Jeg har i over 15 år arbejdet med mennesker og virksomheder, der på hver deres måde har haft brug for et personligt image til at løfte dem ud i verden således, at deres unikke bidrag blev klart og tydeligt. Jeg har hjulpet både upcomming og etablerede brands og arbejder blandt andet med nogle af de største danske artister som alle har forskellige behov for enten at skabe, rebrande eller opgradere deres ydre visuelle image.

Jeg har det meste af mit liv, på ingen måde selv været vild med personlig synlighed. Jeg har helt ærligt brugt en del ressourcer på ikke at skille mig ud fra mængden. Alt imens jeg har elsket processen, at hjælpe andre ud på deres scene.

Jeg havde i mange år en overbevisning om, at en tydelig, visuel og professionel forretningsprofil ikke var muligt for mig. I hvert fald ikke i den form jeg ønskede. Det samme oplever jeg hos mine kunder, som ofte er usikre på om de kan få det udtryk som de inderst inde drømmer om.

For mit vedkommende handlede det om, at jeg ikke havde de rette folk omkring mig til at sparre med.

Jeg manglede nogle, der visuelt forstod hvad det var jeg ville, nogle, som sammen med mig kunne skabe rammen om min forretning og det jeg tilbyder mine kunder. Og fordi jeg jo er min forretning handlede det naturligvis om, at jeg havde brug for at blive helt klar på hvordan jeg ønskede at fremstå, så jeg tydeligt og autentisk, signalerer de løsninger jeg leverer.

Jeg savnede helt enkelt en signatur ramme, samlet i én proces med kompetente folk der matchede min stil og mine ønsker. Jeg havde brug for et team af dygtige og professionelle folk, der ud fra min brief kunne levere det resultat jeg så for mig, – inden vi begyndte på processen.

Beslutningen om, at udvikle mine egne og helt unikke Signaturprocesser var taget. Det er dem jeg i dag, udover PR & Strategi, tilbyder mine kunder.

Når vi visuelt opgraderer os selv og vores forretning skaber vi en værdifuld og autentisk forretningsprofil, der tydeligt viser vores målgruppe hvad det er vi kan hjælpe dem med. Og ved at benytte visuel kommunikation, som matcher vores forretnings DNA, etablerer vi en autentisk og troværdig platform hvorfra vi let kan kommunikere vores produkter og vores løsninger.

Jeg ved dette med sikkerhed
Jo mere du træder frem i din forretning, i dine produkter og i din virksomheds essens, jo tydeligere bliver du og jo lettere er det for dine kunder at finde lige præcis dig. Jo flere har du mulighed for at nå ud til, i forhold til det du sælger. Og som du er den bedste til at levere.

Jeg kender alt til udfordringen i, ikke at fremstå tydeligt. Og følelsen af, at blive overset og fremstå nærmest usynlig.

Jeg ved, at jeg kan få dig i mål ud fra de ønsker du har om en æstetisk, professionel og værdifuld forretningsplatform. Og jeg glæder mig til at hjælpe dig.

 

OH, HEY!

Guiden lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig listen som du til hver en tid kan afmelde.

Vil du have en attraktiv og kundetiltrækkende profil?

Og er det nu, at du og din business skal i Alt for damerne eller Berlingske?

Tag guiden der fortæller dig hvordan, - den er din for 0 kr.