Loading

allbertetoft.dk

Visuel Upgrade

Allberte Toft er Danmarks førende numerolog og uddannelsesleder. Hun er til smukke og nærende omgivelser og havde et ønske om, at opgradere sit forretnings-image således, at hendes visuelle forretningsprofil matchede hende og hendes nye produkter på et nyt og højere niveau.
Efter et møde med Allberte, og derved et indblik i hendes ønsker, udarbejdede jeg et “Look & Feel” moodboard, som hun efterfølgende blev præsenteret for. Det er vigtigt for mig, at vi ud fra dette er 100% afstemte og enige, så jeg med det i tankerne målrettet kan kontakte de folk, som jeg ved kan leverer ind på min brief og min kundes ønsker.
Resultatet blev en unik og personlig håndtegnet illustration samt et stort og varieret billedudvalg, fotograferet i smukke omgivelser med enkelt udvalgt regi, der smukt understøtter Allbertes stil og visuelt formidler, hvilken forretning hun står bag.

“Da jeg bookede Katrine i forbindelse med mit photoshoot, var det som at få en engel tilsendt. Hun sørgede for at finde det rette team til mig, booke dem og holde indledende møde med dem, så alt bare spillede på dagen. Takket være Katrines skarpe kartotek over stylister, makeup artister og fotografer, fik Katrine sammensat det helt rette team til mig, af personligheder der ikke kunnet have været et mere optimalt match til den jeg er.
Da dagen kom hvor billederne skulle skydes, skulle jeg ikke andet end at dukke op. Katrine og teamet sørgede for alt andet, ned til mindste detalje. Jeg følte mig i de mest kyndige hænder fra start til slut. Når jeg tænker over hvor dejlig let det hele var, grundet Katrine, er det helt skørt jeg ikke har brugt hende noget før.
Selv da jeg modtog billederne fra fotografen, var Katrine min kyndige hjælper til at udvælge, hvilke af alle de mange fine billeder der var blevet taget, som passede allerbedst ind i mit univers og den jeg er. Det er jo langt fra nok, at et billede er lækkert, det skal stemme fuldkommen overens med de budskaber som jeg sælger. Jeg modtager stadig mange kommentarer og henvendelser om mit visuelle udtryk, og her kan jeg ikke andet end at henvise til Katrine Venke. Her kan man tale om at blive set og hørt – hele vejen.”

Allberte Toft, numerolog og uddannelsesleder

OH, HEY!

Guiden lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig
min liste, som du til hver en tid kan afmelde.

Skal du ikke have de tre trin til hvordan du skiller dig ud, så din målgruppe får lyst til at købe ind hos netop DIG?

 

Tag guiden, den er din for 0 kr.