Loading

blindesarbejde.dk

PR & Branding

H.O.W. (Hands of Woven) en en kollektion af eksklusive puder designet og fremstillet for at skabe en unik oplevelse og sammenhæng mellem hånd og øje. Puderne er meddesignet og håndvævet af blinde og svagsynede tekstilhåndværkere hos Blindes Arbejde i København og Aarhus.

Jeg er vild med kombinationen af socialøkonomiske virksomheder og håndlavet high-end design. Derfor var min begejstring også tydelig ved første møde, hvor Blindes Arbejde præsenterede mig for det nye H.O.W. design.
De havde brug for en PR strategi, så deres produkter blev synlige for målgruppen.
Og det var undervejs i eksekveringen, og efter kontakt til relevante redaktioner, en fornøjelse hurtigt at kunne informere om de første omtaler i landets største dagblade. Designartikler, redaktionelle omtaler og masser af packvisninger er resultatet af vores samarbejde.

”Det har været det helt rigtige for Blindes Arbejde at samarbejde med Katrine Venke omkring lanceringen af vores nye tekstil brand H.O.W.
Allerede fra det første møde oplevede vi en professionalisme og fantastisk indlevelse og forståelse for os som virksomhed og det vi havde brug for at kunne få vores nye produkter ud i verden. Det har betydet at vi har følt os i trygge hænder og det er altafgørende for os. Kort tid efter at den første pressemeddelelsen blev sendt ud kom der meget hurtig henvendelser og vi kunne se at dagbladene var interesseret. Derfor har vi også valgt at fortsætte samarbejdet i en lidt længere periode.”

Kristin Espedal, direktør hos Blindes Arbejde

OH, HEY!

Guiden lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig
min liste, som du til hver en tid kan afmelde.

Skal du ikke have de tre trin til hvordan du skiller dig ud, så din målgruppe får lyst til at købe ind hos netop DIG?

 

Tag guiden, den er din for 0 kr.