Loading

bybiehl.com

PR & Branding, Visuel Upgrade, Film

Charlotte Biehl kontaktede mig første gang tilbage i 2011. Hun var året forinden sprunget fra en karriere i et af verden største konsulenthuse og ud i en drøm om at skabe en smykkevirksomhed. Charlotte er en kvinde med et kæmpe drive og et ønske om at vækste i en fart, så hun var naturligvis interesseret i en PR strategi, hvor byBiehl effektivt og hurtigt ville opnå massiv omtale, således at forhandlernetværket kunne vokse. Med en udarbejdet PR strategi, et målrettet fokus og en effektiv eksekvering skabte vi hurtigt kendskab til byBiehl via medieomtale i landets største dagblade, smykkefagblade, ugeblade, livsstilsmagasiner samt på TV.

”Jeg synes, at Katrine Venke er meget professionel og jeg er meget tilfreds med den kommunikations rådgivning og sparring, som Katrine giver. Jeg synes, at hun har en rigtig god forståelse for mærket og hvad der vil gavne det – og hvordan vi kan udvikle mærket videre.
Vores brand er blevet etableret som en meget mere kendt spiller på smykkemarkedet. Det har været effektivt med en kombination af produktomtale, omtale af mig (Charlotte Biehl som iværksætter) og mere kreative elementer som blogger-samarbejder, events, mv.
I den tid Katrine Venke har arbejdet og været ansvarlig for vores PR, har hun helt sikkert været med til at øge kendskabsgraden til byBiehl markant.

Da vi stod overfor at skulle lave nye imagebilleder til vores platform, valgte vi Katrine Venke til at skabe vores nye udtryk og koordinere hele photshootet. Hun har en god forståelse for byBiehls univers og hvad vi gerne vil udtrykke visuelt. Der ud over har hun gode kontakter til de dygtige fotografer, makeup artister, stylister etc. Vi valgte, at samarbejde med Katrine da vi har travlt og derfor ikke selv har tid til, at stå for udarbejdelse af nyt image samt koordinering. Ud over det, vidste vi heller ikke hvem der ville være de rigtige folk at arbejde med i forhold til vores ønsker. Vi ønskede også klarhed over hvor meget det samlede budget ville blive. Ved at få en samlet pakke fra Katrine havde vi overblikket. 

Det har været en kæmpe hjælp, at Katrine var tovholder på hele projektet og sikrede at alt kørte – indenfor tidsplanen og at vi fik alt koordineret med dygtige folk.  

Der var rigtig godt styr på projektet. Tidligere har vi selv skulle bruge meget tid på at koordinere det hele og vi var også i tvivl om det var de rigtige folk vi arbejdede sammen med. Denne gang følte vi os meget trygge og kunne fokusere på billederne – ikke alt det praktiske. Det var en fornøjelse! 

Vi har over 80 forhandlere i hele Danmark samt i 10 lande. Det er derfor vigtigt for os, at vores visuelle udtryk er skarpt og matcher vores brand. 

Vi var helt trygge ved at der var styr på alt – og at Katrine havde fokus på, at vi fik bedst mulige resultat.

Charlotte Biehl, stifter, designer og direktør

 

OH, HEY!

Guiden lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig
min liste, som du til hver en tid kan afmelde.

Skal du ikke have de tre trin til hvordan du skiller dig ud, så din målgruppe får lyst til at købe ind hos netop DIG?

 

Tag guiden, den er din for 0 kr.