Loading

ByHeart

Visual Upgrade

Bettina designer eksklusive smykker i massiv guld. Hun har en helt særlig udstråling og et visuelt potentiale i hendes design, der ikke var synligt i hendes tidligere billedmateriale. Det var derfor en fornøjelse, at hjælpe hende med at få skabt en ramme der forener både design og personlighed.

”Jeg kontaktede Katrine da jeg havde brug for et tydeligt visuelt udtryk og en opgraderet profil som matchede mit brand og mine smykker. Jeg var ikke tilfreds med mine billeder på min hjemmeside, jeg synes det så lidt hjemmelavet ud.

Mit fokus ligger på mine kunder, kommunikationen og udvikling af nye smykkekoncepter, jeg havde ikke også tid til selv at tage fat i processen omkring nye billeder. 

Det er min ambition, at arbejde med nogle af de dygtigste samarbejdspartnere indenfor hver deres felt – det synes jeg er meget inspirerende og motiverende. Og da jeg havde fulgt Katrine gennem noget tid, via de sociale medier, følte jeg mig efter en telefonsamtale overbevist om, at nye billeder skulle være mit næste skridt med byheart.dk

Jeg var slet ikke i tvivl om Katrines kompetencer –  det billedmateriale jeg har fået er i høj kvalitet og ét, der kan benyttes på min hjemmeside og på de sociale medier.

Det der var det vigtigste for mig, udover kvaliteten i billlederen, var trygheden i og resultaterne ved, at arbejde med én af de bedste. Og så følelsen af, at blive ”set” udefra.

Det materiale jeg har fået skabt af Katrine og hendes team er på et så højt kvalitetsniveau. Det ville jeg aldrig selv kunne skabe, så den investering var et must og helt afgørende i opbygningen af mit brand”.

”Bettina Fau, ejer og stifter af smykkevirksomheden, byheart.dk

 

OH, HEY!

Det første trin lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig min liste som du til hver en tid kan afmelde.

Tag guiden med de 4 trin til en tiltrækkende

virksomhedsprofil, der udover at tiltrække flere kunder også er en profil du vil elske at markedsføre dig fra?
Kom med her – den er din for 0 kr.