Loading

cahanajewelry.com

PR, Branding & Visuel Upgrade

Cahana Jewelry er et smykkekoncept med smukke tanker bag stilfulde smykker. Ideen bag Cahana er, at skabe muligheden for, at du hver dag kan bære dit personlige fokus på dig, som en påmindelse om, hvad der er vigtigt for dig og hvad du i hjertet ønsker dig. Rikke og jeg mødtes, da den første kollektion var færdig og klar til lancering og medieeksponering. Rikke har en stærk og inspirerende historie, som hun personligt og ærligt deler. Denne bød jeg ind til udvalgte medier, som resulterede i, at interviews med Rikke og artikler omkring inspirationen bag Cahana Jewelry blev bragt i fin kombination med løbende packvisninger.

Rikke kontaktede mig senere i forbindelse med ønsket om en visuel relancering af Cahana. I tæt dialog og sparring på ønsket imageprofil udarbejdede jeg et “Look & Feel” moodboard, der matchede Rikkes ønsker. Et vigtigt redskab til fotograf og stylist, således at de på photoshoots har et klart og defineret udtryk at arbejde ud fra. Rikke havde, ud over nye imagebilleder og packshots, et ønske om, at få DNA tekst og essensen af Cahana omskrevet i en lettere og mere eksklusiv tone. Med sikkerhed i sindet kontaktede jeg den tekstforfatter jeg vidste ville levere 100% og med enkelte justeringer var den præcis som ønsket. Med smukke nye imagebilleder, packshots og en upgradet DNA tekst på plads, var next step, at finde en grafisk webguru, der ud fra min brief, præcis var med på stil og udtryk. Efter kun 2 møder, hvor kemien og briefen for en sikkerhedsskyld blev afstemt, gik vi igang. En rigtig fin process hvor resultatet er et smukt, eksklusivt og visuelt imødekommende website og shop.

“En gang imellem møder man mennesker som man instinktivt ved kan gøre en forskel. Præcis sådan havde jeg det med Katrine Venke, da jeg mødte hende første gang.

Siden Cahanas opstart har Katrine Venke været knyttet til Cahana i form af PR og strategi. Det har givet vores virksomhed en uvurderlig eksponering på et marked, som er meget konkurrencepræget og i en tid, hvor man let forsvinder i mængden. 

Katrine og hendes team har formået at kommunikere Cahanas vision ud på en klar og effektiv måde, som har bevirket, at Cahana i dag er i en positiv process med at skabe sin egen unikke platform.

Erfaren. Professionel. Lydhør og indlevende. Det er nogle af de ord der bliver ved med at gå igen, i mit samarbejde med Katrine Venke.

Ud over PR strategi og eksekvering har hun senest været ankerperson på en visuel relancering af firmaet i forbindelse med flytning fra Danmark til Monaco.

Hun har formået at finde de helt rigtige mennesker til at få mine tanker og ideér til at komme til udtryk på den bedst mulige måde. Og i hele fasen fra indledende møder til det konkrete produkt, har hun været der med overblik og en hånd hvor det har været nødvendigt.

Katrine Venke har en kæmpe viden om branding og PR og har en stor andel i hvor Cahana Jewelry er i dag.

Selvom jeg egentligt helst vil have Katrine for mig selv, kan jeg kun på det varmeste anbefale hende og hendes virksomhed.”

Rikke Brogaard, indehaver og designer af Cahana Jewelry

OH, HEY!

Guiden lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig
min liste, som du til hver en tid kan afmelde.

Skal du ikke have de tre trin til hvordan du skiller dig ud, så din målgruppe får lyst til at købe ind hos netop DIG?

 

Tag guiden, den er din for 0 kr.