Loading

charliemycharlie.com

PR, Branding

Jean Lindved har designet en smykkekollektion der ikke ligner noget andet på markede. Jeg elsker Jean ́s perfektionisme, detaljerne samt de fine og cool farvekombinationer gennem hele kollektionen der oser af håndlavet kvalitetsdesign. Jean kontaktede mig i forbindelse med lancering af Charlie My Charlie og med smukke packshots og et skriv om inspirationen bag, blev modemagasiner og fagblade kontaktet hvilket hurtigt resulterede i packvisninger samt produktstyling på forsiden af landsdækkende lifestyle magasin.

“ Jeg befinder mig lige nu i opstartsfasen af min iværksætterdrøm. Min drøm om, at få mine smykker på markedet samt at få tydeliggjort min businessprofil. Til at hjælpe mig med det, har jeg indledt et samarbejde med Katrine og det har vist sig at være det helt rigtige match. Katrine er et fantastisk inspirerende og positivt menneske og hendes kompetencer, samt hendes store viden på området gør mig helt tryg. På kort tid har Katrine skabt resultater for Charlie My Charlie og jeg glæder mig meget til at opleve udviklingen af mit smykkebrand, med Katrine ved min side, til at tage sig af PR området”.

Jean Lindved, stifter og smykkedesigner, Charlie My Charlie.

OH, HEY!

Det første trin lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig min liste som du til hver en tid kan afmelde.

Tag guiden med de 4 trin til en tiltrækkende

virksomhedsprofil, der udover at tiltrække flere kunder også er en profil du vil elske at markedsføre dig fra?
Kom med her – den er din for 0 kr.