Loading

Damernes og Herrernes Frisør

Visual Upgrade

Kristina Rasmussen havde brug for nye billeder af hendes salon og hendes personale. Derudover manglede hun et professionelt logo. Efter en samtale på telefonen efterfulgt af en dags foto har hun nu både portrætbilleder af alle ansatte, et fælles teambillede og 3 stemningsbilleder hun kan bruge på både hjemmesiden og på SoMe.

”Der er ikke mange der kan læse mine tanker. Det kan Katrine. Jeg har fået et billedmateriale med et twist der helt sikkert løfter min forretningsprofil”.

Det var lidt udfordrende for mig at booke Katrine. Jeg kendte hende jo slet ikke, men fandt hendes profil og hendes kommunikation på de sociale medier meget troværdig. Hun har selv en lækker forretningsprofil med flotte billeder og en tone der er helt nede på jorden. Det tiltrak mig, jeg tænkte; hun må have styr på det.
Vi havde en rigtig god kommunikation inden photoshootet så jeg var tryg ved set-uppet.

Katrine og hendes fotograf mødte op og havde 100% overblik og tjek på det hele. Det var så trygt og befriende. Jeg elsker når der er styr på tingene, og det var der virkelig her.

Jeg har fået et super flot billedmateriale efterfulgt af megen ros fra mit netværk og vores kunder. Og jeg har allerede anbefalet Katrine Venke til mange andre, for ønsker du at fremstå professionel er billeder det første du skal sætte ind på. Og det har Katrine helt styr på.”

Kristina Rasmussen, frisør og indehaver af Damernes og Herrernes Frisør

OH, HEY!

Det første trin lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig min liste som du til hver en tid kan afmelde.

Tag guiden med de 4 trin til en tiltrækkende

virksomhedsprofil, der udover at tiltrække flere kunder også er en profil du vil elske at markedsføre dig fra?
Kom med her – den er din for 0 kr.