Loading

majkenmann.com

PR & Branding

Majken Mann er uddannet fra Danmarks Designskole i 2004 fra linien tekstil/produkt. Hun blev i 2004 i forbindelse med sit afgangsprojekt udvalgt til ”Next Generation – 15 MOST WANTED” af nyuddannede designere fra hele verden af magasinet Wallpaper. Majken Mann har udstillet i både ud og indland og har deltaget i Biennalen, samt Danish Crafts Collection med dugene Laid Table.
Majken Mann kontaktede mig kort efter at hun havde lanceret sin webshop, med et ønske om at få fokus på de nyeste designs. Det er blevet til store designartikler i landets største aviser, løbende packvisninger og generel omtale af Majken´s interiør-design.

“Katrine Venke har gjort et fantastisk stykke arbejde og formår at komme bredt ud i alle afkroge. Katrine Venke er yderst professionel og har en evne til at opnå det utænkelige. Hun er super skrap og knalddygtig. Er meget taknemmelig for vores samarbejde, TAK!”

Majken Mann Design

OH, HEY!

Guiden lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig listen som du til hver en tid kan afmelde.

Skal du ikke have en indbydende virksomhedsprofil, der udover at tiltrække flere kunder, også er en profil du vil elske at markedsføre dig fra?

Tag guiden der fortæller dig hvordan, - den er din for 0 kr.