Loading

mitos.dk

PR

Fascinationen af naturen og respekten for dens råmaterialer er de bærende drivkræfter bag den sydamerikanske guldsmed Miryam Stenderup. Hendes smykkedesign stråler af kvalitet og er elegant forenet med hendes colombianske baggrund kombineret med et let og raffineret skandinavisk udtryk.
Miryam kontaktede mig i forbindelse med lancering af en ny smykkekollektion og med smukke imagebilleder og packshots blev modemagasinerne, udvalgte modebloggere og fagblade kontaktet. Resultatet har været løbende packvisninger i blade og magasiner, blogger-indlæg, redaktionelle omtaler, eksklusive placeringer på danske TV-serier, outdoor reklame posters, samt værdifulde samarbejder med ambassadører, der gennem mit netværk, er koblet på for at opnå troværdig omtale af Mitos Jewellery.

“For mig, Miryam Stenderup indehaver og designer af Mitos Jewellery, har det været en fornøjelse at arbejde sammen med Katrine Venke.
Katrine har stor erfaring i visuel branding og har et stærkt netværk blandt medier, stylister, redaktører, journalister og TV redaktioner, som er fundamentalt for at øge synlighed af og kendskab til brandet. Gennem Katrine Venke er Mitos Jewellery gentagne gange blevet omtalt i diverse modeblade og magasiner. Vi har samarbejdet med flere stylister og bloggere og har derudover fået TV eksponering på TV2 og DR. Desuden er Katrine en fantastisk sparringspartner, der altid er klar med nye ideer samt at realisere dem. Gennem hele forløbet har jeg løbende fået opdateringer på PR aktiviteter for Mitos Jewellery. Jeg glæder mig til at vi i fremtiden kan mødes igen og fortsætte vores samarbejde”.

Miryam Stenderup, guldsmed og indehaver af Mitos Jewellery

OH, HEY!

Guiden lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig
min liste, som du til hver en tid kan afmelde.

Skal du ikke have de tre trin til hvordan du skiller dig ud, så din målgruppe får lyst til at købe ind hos netop DIG?

 

Tag guiden, den er din for 0 kr.