Loading

newlives.dk

PR

Efter et interessant møde med Jakob Rønberg, og et indblik i et værdifuldt initiativ, var jeg fast besluttet på at skabe en platform for medieeksponering af “Fresh Meat take away” eventet.
Det var berigende at være med til at skabe fokus på et så vigtigt budskab, indpakket i et kreativt og anderledes event.

“Gennem mit frivillige arbejde i NEWLIVES var jeg i oktober 2012 projektleder for den store anti-trafficking event ”FRESH MEAT take away” i centrum af København. En gruppe af otte af Danmarks bedste skuespillerinder udstilledes til salg i udstillingsvindue midt på Strøget! Price tags, flyers og stempler blev desuden uddelt til publikum foran kvinderne i udstillingsvinduet! Mindst 15.000 mennesker oplevede denne event, der skulle synliggøre at kvinder handles til sexindustrien også i København.
Via netværk fik jeg kontakt til Katrine Venke og på min forespørgsel på, hvorvidt NEWLIVES kunne få støtte fra hende til denne event, sagde hun straks ja til at rådgive og bistå os med at få presseomtale både i TV såvel som i den trykte materiale.
Jeg erfarede allerede hurtigt, at Katrine er en meget kompetent og ihærdig kommunikator, der med stor energi, et kæmpe drive og en super selvstartende personlighed fik skabt kontakt til flere pressefolk inden for hendes kæmpe pressenetværk. Desuden oplevede jeg en målrettet indsats fra hendes side for fortløbende at orientere og opdatere mig på, hvem og hvad var i gang omkring pressebearbejdning.
Gennem flere år som indkøbschef i flere og meget forskellige brancher så ved jeg præcis, hvornår en samarbejdspartner går netop det ekstra skridt for kunden. Man kan roligt sige, at Katrine leverede!
Eventen blev en kæmpe succes og der var stor presseomtale i mange medier, hvilket skyldes hendes store indsats. Katrine er en fornøjelse at samarbejde med og jeg kan kun fremhæve hende som en yderst kompetent og værdiskabende samarbejdspartner”.

Jakob Johannes Rønberg, Stifter af NEWLIVES

OH, HEY!

Guiden lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig
min liste, som du til hver en tid kan afmelde.

Skal du ikke have de tre trin til hvordan du skiller dig ud, så din målgruppe får lyst til at købe ind hos netop DIG?

 

Tag guiden, den er din for 0 kr.