Loading

nygaardsmykker.dk

PR, Visuel Upgrade, Film

Det er ingen hemmelighed at jeg brænder for, at hjælpe virksomheder der tænker stort. Og jeg vidste, da jeg mødte Nina Nygaard første gang, at hun arbejder på et vigtigt formål jeg meget gerne vil hjælpe ud over stepperne. Nina´s visioner, hendes personlige design og ønsket om at gøre en forskel for de mænd og kvinder der bærer hendes smykker, er lige mig.

“Katrine kan noget helt særligt visuelt og så er hun superskarp på at vinkle en historie, så den sælger. Hun har et fantastisk netværk og har arbejdet med PR i mange år, så hun ved præcist hvem hun skal kontakte hvornår.

Med baggrund i hendes netværk, har hun mig og mine produkter i tankerne hele tiden. Hun pitcher mig og min historie når det er muligt hvilke er en kæmpe fordel for mig.

Redaktionel omtale er guld værd for mig og den kan Katrine formidle.

Eftersom Katrine er så god til at levere varen, så er hendes arbejde alle pengene værd. Man får altså det man betaler for.

Katrines arbejde har absolut været med til at opbygge mit brand. Hun har været med til at give det troværdighed og synlighed. Det har virkelig stor betydning at jeg får redaktionel omtale, det giver stor troværdighed og har skabt en større platform for min virksomhed. Samt en eksponering som jeg aldrig selv ville have opnået.

I Katrine har jeg fået en samarbejdspartner der altid har mig i tankerne og som hele tiden har blik for at give mig endnu større synlighed og omtale. Hendes netværk er imponerende. Hun er virkelig skarp.

Tøv ikke med at lade Katrine hjælpe dig. Hun véd hvem hun kan hjælpe og hvordan. Og mener hun, at hun kan hjælpe dig og din virksomhed videre, så kan du regne med at hun gør det – med stor professionalisme.”

Nina Nygaard, stifter, indehaver og designer af Nygaard Smykker

OH, HEY!

Det første trin lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig min liste som du til hver en tid kan afmelde.

Tag guiden med de 4 trin til en tiltrækkende

virksomhedsprofil, der udover at tiltrække flere kunder også er en profil du vil elske at markedsføre dig fra?
Kom med her – den er din for 0 kr.