Loading

stresslaege.dk

PR, Visual Upgrade, Film

Trine Rønnov er én af de praktiserende læger, der har valgt en helt anden måde at arbejde med patienter på. Hun har efter 15 år, solgt sin lægepraksis og har forladt det etablerede sundhedsvæsen og lever i dag af, at hjælpe privatpersoner ud af deres stress samt virksomheder med stressramte medarbejdere. Et interessant samarbejde med en sej dame der gør en kæmpe forskel for sine kunder. Et udarbejdet pressepitch, og kontakt til relevante medier har inden for kort tid resulteret i flere interviews og værdifulde soloartikler i landsdækkende medier.

“Effektivitet og valuta for pengene.
Katrine Venke har hjulpet mig af 2 omgange i efteråret 2016 ifm. PR af mit nye firma stresslæge.dk Jeg har været super glad for samarbejdet, som har været helt ukompliceret og effektivt. En enkelt samtale og nogle mails og så kørte aftalen, uden, at jeg skulle foretage mig yderligere.
Jeg har fået omtale i medier jeg aldrig selv ville have kunne etablere.
Indtil nu har jeg haft en stor artikel i Ugeskrift for læger, Månedsmagasinet LIV, BT Weekend, Et Cetera samt et debatindlæg i Politiken. Og der er flere der har budt ind.
Jeg er glad og overvældet over al den opmærksomhed jeg slet ikke havde forestillet mig var mulig, og som har været hel essentiel for mig som nystartet virksomhed.
Jeg gør det nok igen – tager fat i Katrine når jeg gerne vil have en nyhed ud over rampen. Tak for super samarbejde.”

Trine Rønnov, uddannet læge, certificeret psykoterapeut, mindfulness instruktør, supervisor og stifter af stresslæge.dk

OH, HEY!

Guiden lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig listen som du til hver en tid kan afmelde.

Vil du have en attraktiv og kundetiltrækkende profil?

Og er det nu, at du og din business skal i Alt for damerne eller Berlingske?

Tag guiden der fortæller dig hvordan, - den er din for 0 kr.