Loading

torilbaekmark.com

PR & Branding

Toril Bækmark arbejder i sort blæk og akvareller og med hendes grafiske, dramatiske og samtidig meget poetiske streg skaber hun sit helt eget univers. Udtrykket er altid fortællende, smukt, let og fint. Toril arbejder primært med redaktionelt stof og reklamer og har blandt andet illustreret for modemagasinerne Elle DK, Eurowoman og Alt for damerne. Toril kontaktede mig, da hun havde et ønske om, at få sin kunst bredt ud til de danske medier med specifikt fokus på 12Flowers kalenderen, som hun hvert år launcher. Vi har igennem de seneste år opnået eksponering i samtlige af landets medier, med relevans for Toril Bækmarks kunst. Personlige features, boligartikler, packvisninger af illustrationer, styling samt større omtaler, er nogle af de ting Toril har fået leveret herfra.

“De sidste 3 år har jeg samarbejdet med Katrine omkring mit brand. Da jeg stille og roligt kombinerer flere produkter i mit arbejde som illustrator og kunstner, har jeg på samme tid brug for mere PR.
Jeg føler mig 100% tryg med Katrine ved roret, for hun går “all in”, både professionelt og med et personligt touch. Jeg ser frem til et endnu tættere samarbejde de næste mange år”.

Toril Bækmark, illustrator og kunstner

OH, HEY!

Guiden lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig
min liste, som du til hver en tid kan afmelde.

Skal du ikke have de tre trin til hvordan du skiller dig ud, så din målgruppe får lyst til at købe ind hos netop DIG?

 

Tag guiden, den er din for 0 kr.