Loading

unstuck.dk

Visuel Branding, Film

Maiken Kühl er en af Danmarks førende forretningsudviklere. Hendes forretning er konstant i vækst hvilket hendes profil naturligvis skal matche.

At hjælpe Maiken ud på en opgraderet visuel platform hvor både udtryk, tone og stil understøtter alt i hendes forretning har været en kæmpe fornøjelse. Og en sjov rejse.

“Jeg har haft fornøjelsen af, at få Katrines hjælp til udarbejdelsen af min nye branding – herunder ny hjemmeside.

At hyre Katrine har betydet, at jeg på ingen måde skulle bekymre mig om praktiske detaljer, bookinger og andet som jeg ikke gider bruge min tid på. Jeg har fået serveret diverse forslag og har kunne sige ja, nej eller komme med input til (som hurtigt blive implementeret). Det har sparet mig for tid, bøvl, bekymringer og masser af penge. Derudover har jeg selvfølgelig nu fået en hjemmeside, der bare konverterer super godt og giver mig kunder i butikken.

Jeg har gennem hele processen følt mig forstået, hørt og set og hjulpet big time.

Katrine er super professionel, hurtig til, at sætte sig ind i hvem du er, hurtig til at lave ændringer og forstår virkelig at få det bedste frem i et brand. Derudover er hun det skønneste menneske og en kæmpe “bøvlbefrier”.

Jeg kan på det varmeste anbefale Katrine, hvis du vil have flere kunder i butikken via en hjemmeside der spiller og vil have det bedste af det bedste. Katrine er endvidere knaldhamrende dygtig til at få mennesker i ugeblade, aviser og på tv. Jeg har set det utallige gange via mine kunder, så den del kan jeg også anbefale Katrine til på det varmeste.”

Maiken Kühl, mentor, forretningsudvikler og stifter af Unstuck

OH, HEY!

Guiden lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig listen som du til hver en tid kan afmelde.

Vil du have en attraktiv og kundetiltrækkende profil?

Og er det nu, at du og din business skal i Alt for damerne eller Berlingske?

Tag guiden der fortæller dig hvordan, - den er din for 0 kr.