Loading

unstuck.dk

Visuel Branding, Film

“Jeg har haft fornøjelsen af, at få Katrines hjælp til udarbejdelsen af min nye branding – herunder ny hjemmeside.

Et samarbejde med Katrine har sparet mig for både tid, bøvl, bekymringer og penge.

Jeg har fået en hjemmeside, der afspejler min forretning og mit brand super godt og som nu er medspiller i forhold til at give mig kunder i butikken.

Jeg havde længe tænkt på, at det var tid til at opgradere mit forretningsudtryk. Mit fundament og mit budskab var nu så stærkt, at jeg var klar til at få skabt en visuel profil der afspejlede min forretningskerne.

Jeg valgte Katrine Venke til at hjælpe mig, fordi jeg på hendes tidligere arbejde kunne se, at det hun leverer, langt fra er standard. Katrine kigger på forretningens kerne og skaber indhold der er både troværdigt, æstetisk og ægte. Hun løfter barren. Hun spørger ikke bare “ hvad kunne du tænke dig” hun udfordrer og kommer med forslag. Det var det jeg havde brug for.

Photoshoots ink. planlægning og udtænkning, hvis det skal virke i den anden ende, kan tage oceaner af tid. Der er så mange detaljer der skal være på plads og det har jeg hverken tid, kompetencer eller tålmodighed til. Hvordan får man et billede til at signalere det man gerne vil, hvordan skal det hele hænge sammen og hvordan får man det til at udtrykke præcis det som ens brand er ? 

Jeg er ekspert i forretningsudvikling. Ikke i at skabe brand-billeder og film. Og skulle jeg bruge tid på det ville det blive meget dyrt i form af spildt tid og energi.

At få Katrines hjælp til film og billeder har sparret mig for en masse tid. Og en masse omstændigheder frem og tilbage. Derudover fik jeg brugbar visuel input jeg kunne bruge på alle mine platforme – ikke bare et profilbillede.

Når din forretning når et vist niveau, så er det ikke at have en visuel forretningsprofil der ikke spiller, lig med, at signalere ”jeg ved ikke helt hvad det er jeg vil, hvad det er jeg tilbyder”.

Hvis man forventer at blive taget seriøs, må man også fremstå seriøs.

Katrine så mig udefra og skabte et autentisk og professionelt indhold der understøtter mit arbejde og det jeg hjælper mine kunder med.

Katrine er super professionel, hurtig til, at sætte sig ind i hvem du er. Hun forstår virkelig at få det bedste frem i et brand. Derudover er hun det skønneste menneske og en kæmpe “bøvlbefrier”. 

At få hjælp af Katrine har betydet, at jeg på ingen måde skulle bekymre mig om praktiske detaljer, bookinger og andet som jeg ikke gider eller vil prioritere at brug min tid på. I stedet for at jeg skulle udtænke det hele, så kom Katrine med diverse forslag som jeg så kunne sige ja, nej eller måske men… til.

Jeg kan på det varmeste anbefale Katrine, hvis du vil have en hjemmeside der spiller og tiltrækker kunder – altså hvis du vil have det bedste af det bedste”

/Maiken Kühl, Unstuck.dk

 

OH, HEY!

Guiden lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig
min liste, som du til hver en tid kan afmelde.

Skal du ikke have de tre trin til hvordan du skiller dig ud, så din målgruppe får lyst til at købe ind hos netop DIG?

 

Tag guiden, den er din for 0 kr.