Loading

VIIL DESIGN

PR & Branding

Det var denne sætning, udover de lækre produkter, jeg faldt for, da jeg første gang var i dialog med Liv Arbøl

”Vi lancerer nye kollektioner, når vores designs er gennemarbejdede og vi har udvalgt de bedste styles i den helt rigtige sammensætning. Vi stræber efter slow living og ro”

Jeg er vild med Liv´s tilgang til selve produktionen og hendes mission om, at gode ting tager tid.

Alle produkter fra VIIL er enkle, i høj kvalitet og i smukke rolige farver. Netop de tre ting var størstedelen af de danske blade og magasiner også glade for, hvilket har resulteret i mange omtaler og produktvisninger af kollektionerne.

”Jeg har en stor beundring for Katrine og hendes evner til at skabe et fantastisk visuelt udtryk, hvor det visuelle går i tråd med det brand hun arbejder med. Jeg kontaktede Katrine, da jeg var helt sikker på, at hun ville være den rette at samarbejde med, og fordi hun har vanvittig god stil.

 Jeg havde et ønske om at VIIL skulle være mere synlig i medierne og det må man sige er lykkes. Jeg er ovenud tilfreds med alle de eksponeringer Katrine har skabt i flere forskellige medier.
Jeg har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om mit valg af samarbejde med Katrine. Og jeg kan sagtens se mig investere i PR og branding hos Katrine igen. Hun vil være det oplagte valg for mig og VIIL”.

Liv Arbøl, designer og stifter af VIIL Design.

OH, HEY!

Det første trin lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig min liste som du til hver en tid kan afmelde.

Tag guiden med de 4 trin til en tiltrækkende

virksomhedsprofil, der udover at tiltrække flere kunder også er en profil du vil elske at markedsføre dig fra?
Kom med her – den er din for 0 kr.