Loading

Znorki

Visual Branding

”Jeg havde ikke fået så stor succes, hvis ikke jeg havde haft visuelt materiale fra Katrine.

Da jeg var på messe med Katrines billeder, fik de næsten mere opmærksomhed end selve produkterne gjorde. Billederne gjorde, at min stand adskilte sig og tiltrak flere besøgende. Det samme gælder for min webshop og de webshops jeg sælger igennem.

Jeg står bag Znorki, som er produkter til børn, der især centrerer sig om putning, herunder sengetøj med nusseklud der giver ekstra tryghed når børn puttes.

Jeg havde brug for at mit brand adskilte sig fra de andre. Jeg er i et (meget) mættet marked og jeg havde brug for billeder der kunne sælge og billeder der kommunikerede mine produkter tydeligt.

Jeg havde brug for nogle andre øjne på mine produkter, og jeg havde brug for at kvaliteten var i top

Jeg har fulgt Katrine længe og hun har ramt spot-on på nogen af mine udfordringer i forhold til,  at kunne kommunikere mit brand.

Katrine guidede mig igennem hele processen, så jeg var 100% tryg hele vejen. Hun har konstant været tydelig omkring tidsplan, pris og det samlede forløb.

Godt billedmateriale er et konkurrenceparameter næsten på lige fod med gode produkter, når jeg kontakter butikker og webshops.

Udover fantastisk billedmateriale, videoer og presseomtale er det inspiration til hvordan jeg kommunikerer mit brand.

Gør det 🙂 Investeringen kommer til at tjene sig selv hjem hurtigt. Det giver så meget selvtillid når du skal markedsføre og sælge, at billedmaterialet er i top. Og det kan være afgørende for om du kan skalere din forretning. Det har det i hvert fald været for mig.”

/ Sara Louise Olesen, designer og indehaver af Znorki

OH, HEY!

Guiden lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig
min liste, som du til hver en tid kan afmelde.

Skal du ikke have de tre trin til hvordan du skiller dig ud, så din målgruppe får lyst til at købe ind hos netop DIG?

 

Tag guiden, den er din for 0 kr.