Loading

PR & Strategi

Jeg er dybt interesseret i virksomhedens DNA og udarbejder PR strategier baseret på indsigt i din forretningsstrategi, og på dine målsætninger for omsætning, profilering og brand. Målet er en succesfuld PR platform, der skaber mulighed for positive og stærke resultater, både hvad angår branding og salg. Og som positionere dig og din virksomhed som en af de førende inden for dit felt.

I tæt dialog med de relevante medier, sikrer jeg og mit team os en solid og korrekt profilering af dit produkt eller virksomhed. Vi arbejder proaktivt og personligt med journalister, stylister, redaktører, bloggere, eventmanagers og influencers. Vi samarbejder desuden i teams med fotografer, tekstforfattere og grafikere hvilket sikrer, at vi altid kan levere full service løsninger; fra fastlæggelse af strategi til eksekvering ned i mindste detalje. 

Det gør vi, så du får udnyttet dit fulde potentiale for en ambitiøs og professionel virksomhedsprofil sideløbende med, at vi kommunikerer den relevante historie om dig, dit produkt og din virksomhed.

På den måde opnår du løbende omtale og derved de bedste forudsætninger for, at du, dine produkter, budskaber og din forretning når ud til dine potentielle kunder – altid via troværdig omtale i udvalgte og relevante medier.

Jeg leverer ægte engagement, og en evne til at finde ind til essensen af hvad din virksomhed og produkt tilbyder markedet. Begejstring og sans for formidling er det jeg stiller med, når jeg løser opgaver for mine kunder.

Jeg glæder mig til, at hjælpe dig med at synliggøre dine produkter, dine services eller din historie.

For at være sikker på, at jeg og mit team er de rette til at hjælpe dig og din virksomhed ud i pressen, skal du kontakte mig her nedenfor.

 

OH, HEY!

Guiden lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig listen som du til hver en tid kan afmelde.

Vil du have en attraktiv og kundetiltrækkende profil?

Og er det nu, at du og din business skal i Alt for damerne eller Berlingske?

Tag guiden der fortæller dig hvordan, - den er din for 0 kr.