Loading

PR & Strategi

Jeg udarbejder PR strategier udfra din virksomheds DNA, baseret på indsigt i din forretningsstrategi samt på dine målsætninger for omsætning, profilering og brand.
Målet er en succesfuld PR platform, der skaber mulighed for positive og stærke resultater, både hvad angår branding og salg. Og som positionerer dig og din virksomhed som en af de førende inden for dit felt.

I tæt dialog med relevante medier, sikrer jeg og mit team en solid og korrekt profilering af dit produkt eller virksomhed. Vi arbejder proaktivt og personligt med journalister, stylister, redaktører, bloggere, eventmanagers og influencers. Vi samarbejder desuden i teams med fotografer, tekstforfattere og grafikere hvilket sikrer, at vi altid kan levere full service løsninger; fra fastlæggelse af strategi til eksekvering ned i mindste detalje. 

Det gør vi, så du får udnyttet dit fulde potentiale for en ambitiøs og professionel virksomhedsprofil sideløbende med, at vi kommunikerer den relevante historie om dig, dit produkt og din virksomhed.

På den måde opnår du de bedste forudsætninger for, at du, dine produkter, budskaber og din forretning når ud til dine potentielle kunder – altid via troværdig omtale i udvalgte og relevante medier.

Jeg leverer ægte engagement, og en evne til at finde ind til essensen af hvad din virksomhed og produkt tilbyder markedet.

Og jeg glæder mig til, at hjælpe dig med at synliggøre dine produkter, dine services eller din historie.

For at være sikker på, at jeg og mit team er de rette til at hjælpe dig og din virksomhed ud i pressen, skal du kontakte mig her nedenfor.

 

OH, HEY!

Guiden lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig listen som du til hver en tid kan afmelde.

Skal du ikke have en indbydende virksomhedsprofil, der udover at tiltrække flere kunder, også er en profil du vil elske at markedsføre dig fra?

Tag guiden der fortæller dig hvordan, - den er din for 0 kr.