IMG_2953-01

Klar til at hæve din månedlige omsætning, vækste din
forretning og skabe et
rigere liv - på alle måder?

Vi starter 29. august

Jeg ved du ønsker MERE, jeg ved du drømmer om at bidrage STØRRE, jeg VED at du KAN, og jeg glæder mig til at vise dig HVORDAN.

Det er tid til at ændre energien I DIG
så du kan gå fra lav månedlig omsætning til  én du kan leve godt af.

YEAH?

Næste forløb starter 29. august 2022

Jeg ved hvordan det føles, når der ikke helt er hul igennem

Derfor vil jeg lære dig de essentielle og udviklende steps & principper, når du skal fra en lille til en meget større månedlig omsætning.

Jeg er her for at vise dig en vej hvor du, i takt med at DU folder dig ud og hæver din energi, skaber HELT nye resultater. Jeg er her for at guide dig, støtte dig og holde energien for dig, så DU kan skabe det liv og den forretning du freakin' elsker.

Katrine blomst
favicon
Foto: CamillaHey.dk

Flere store salg er landet under forløbet

Jeg har gået mit arbejdsliv efter på flere planer. Strammet op på min struktur og fået mere klarhed, ro, nerve og et optimistisk og energifyldt perspektiv ifht at arbejde videre med høj energi i mit salgsarbejde.

Nu ved jeg jo præcis, hvad jeg skal gøre. Flere store salg er landet, hvilket gør, at forløbets investering allerede har tjent sig ind mange gange.

Når vi gør arbejdet, så virker det og jeg mærker optimisme, glæde og frihed ved at bruge min tid og energi klogere og kan se hvordan jeg rent faktisk har lyst til fortsætte.

Katrine lever jo det hun siger. Hun er no bullshit, kærlig, ærlig, konkret, spitzse skarp, sjov og enestående powerfuld.

Gør det! Hos Katrine er du i sjældent kærlige og über kyndige hænder. Hun rammer spot on, giver dig en opsang og konkret hjælp til, hvordan du kommer videre. Det bliver svært at undvære.

TAK.

/Cecilie Gredal, Inspirator og ledelsestransformator

Se for dig og MÆRK lige det her:

 • dragon-fly

  Du har lært at mestre din energi, og bruger den til at skabe og modtage det du ønsker dig. Tingene bliver nemmere herfra (glæd dig!)

 • dragon-fly

  Du stoler på og følger din intuition - i tillid. Du bruger den som kompas til at nå dine mål. Farvel til knokleri og overtænkning (letheden her er 👌🏼)

 • dragon-fly

  Du shiner i din markedsføring og tiltrækker kunder du elsker at arbejde med. Du står stærkt i dit brand og dine handlinger matcher de mål du drømmer om.

Det lyder amazing!

Nina Nygaard_

”Jeg har hævet mine standarder for min virksomhed, jeg har oprettet mit eget community og er kommet godt fra start, rent omsætningsmæssigt. Lige pludselig kom der hul på bylden og det er uden tvivl fordi Katrine har støttet mig, holdt energien og troen på mig, mens jeg tog handling på opgaverne undervejs.

Jeg kan ikke anbefale Katrine nok. Hun er et fyrtårn, hun løfter energien hele vejen, alle bliver set, hun er knivskarp, hun fornemmer hurtigt hvem du er, hvilket brand du har OG ser dit potentiale.

Hvis du ønsker et forløb, der ikke er one size fits all, hvor der bliver stillet skarpt på dit potentiale og hvor du får metoden til hvordan du arbejder med energien før strategien, så er Radiance dit næste moove.”

/ Nina Nygaard, Smykkedesigner, coach og indehaver af Nygaard Smykker

Untitled-9

Det her får du:

❊ Ugentlige live-undervisninger og transformerende øvelser i en lukket
Facebook-gruppe

❊ 5 x Q&A's + et Hot-seat med coaching, sparring, konkret feedback, hjælp & støtte til din process, så du flytter dig. Hurtigt!

❊ Lukket Facebook-gruppe med comittede, kærlige og skønne rejse-fælder

❊ Adgang til al undervisning, Q&A's og Hot-seat. For evigt!

❊ Undervisning, sparring og støtte fra mig, så du kan vokse ind i det liv og den forretning du drømmer om.

dragonfly

BONUS:

Venke-Dragonfly-1000-02

"Brandbilleder med mobilen der ligner en million". (Online kursus, værdi: 5.500)

laekre-mobilbilleder

"Jeg kommer fremover kun til at bruge billeder, jeg selv har produceret med min mobil. Jeg stopper med at bruge Stock-fotos og er stort set ikke afgh. af, at booke professionelle fotografer, fordi jeg nu har lært at tage billeder af mig selv og rekvisitter som vi får hjælp til."

/ Carina Hyldgaard, coach og mindfulness-instruktør

Hanne

''Der er landet nogle kæmpe ordrer i dagene efter RADIANCE. Jeg har haft en imponerende energi under hele forløbet, og ideerne er poppet op af sig selv hele tiden.

Jeg har fået flere redskaber til selv at hæve min energi. Jeg er blevet super inspireret til at løfte mine ambitioner for min virksomhed.

Du er det kærlige skub bag i man altid har brug for. Det er meget vanedannende at have dig i ryggen hele tiden. Jeg har lært, at succes ikke er afhængig af arbejdsmængden - men af den energi jeg møder omverdenen med.

Efter at have været i samme branche i 28 år og selvstændig i en stor del af dem er Radiance forløbet noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Pas på, Katrine er vanedannende - men GØR det - NU. Katrine er et energiboost uden lige, og hun giver konkrete lavpraktiske idéer og forretningsudvikling til hver enkelt og holder dig i hånden, hvis du tvivler på dig selv.”

/ Hanne Lund Johansen, ejer af Karl-Lund

Let´s be honest

brush1

Du startede ikke din business for at omsætte for små penge.
Du startede for at bidrage med det du ELSKER. For at leve et liv med passion og en god månedlig omsætning.

Er det ikk´ rigtigt?

På Radiance transformerer vi din tankegang og ændrer dine uhensigtsmæssige mønstre. Vi fjerner det der står i vejen for, at du kan skabe et succesfuldt brand og få hul på dit cash-flow. Præcis som du er SKABT til.
Dét bliver AMAZING for dig og for alle de kunder, hvis liv du nu skal være med til at forandre.

Anne Værgman

Jeg har solgt mit første high-end forløb og tiltrækker flere og flere til min undervisning.
Jeg står meget stærkere i mig selv som virksomheds ejer, min FB-gruppe vokser og jeg har lært at hæve og holde energien.

Katrines tilgang til undervisningen og hendes support er fantastisk. Hun er 100% nærværende, hun lytter, skubber og holder energien for mig. Hun er konkret og kærlig og selvom vi var flere på holdet, så hun os alle individuelt. Hun fanger gruppens dynamik og underviser derfra.

Der er en nærhed og professionalisme uden lige.

Jeg vil til enhver tid anbefale Katrine hvis du er tiltrukket af hendes energi. Du behøver ikke engang tænke på hvordan forløbet bliver. Katrine møder dig lige præcis hvor du er. Hun underviser i både konkrete planer for vækst i din virksomhed samt hjælper dig med at hæve dine standarder og vokse ind i den version af dig, du er "nødt" til at blive for at få de resultater i din forretning, som du ønsker dig. Katrine er fænomenal til at tiltrække ambitiøse kvinder med hjertet på det rette sted, så støtten og opbakningen fra de andre i gruppen er også vidunderlig. Et trygt og fantastisk sted at udvikle sig til next level.

/Anne Værgman, Coach & Forfatter

Jeg ved du kan, jeg ved hvad der skal til, jeg støtter dig (og skubber dig kærligt)

Jeg har dig gennem hele forløbet

HVOR DU:

❊  skaber klarhed over dine næste skridt, så du går fra tvivl til action

❊  rusker op i det der indtil nu har holdt dig tilbage, og erstattet dine mønstre med nye der understøtter dine ønsker

❊ ændrer dit selvbillede, så det matcher den version af dig der HAR og ER det du drømmer om

❊ får guidance og redskaber til hvordan du lander nye og fede resultater, ud fra din intuition og dit nye selvbillede. Farvel til håber på og måske....

❊ modtager sparring, hep og kærlige udfordringer fra mig og gruppen, så du føler dig støttet alle 5 uger

❊ får min metode til at sælge dine ydelser og produkter på en ærlig, visuel og energetisk dragende måde, uden pushy energi

❊ får strategisk undervisning i markedsføring og lancering - fra dit nye modtagermode, så du kan skabe det cashflow du drømmer om

❊ lytter til støttende meditationer - og meget meget mere!

På RADIANCE koder du dig selv til succes. Intet mindre.

Næste forløb starter 29. august 2022

Radiance er en step-by-step process på 5 uger,
hvor du vil opleve transformation hver eneste uge.

brush1
1

Du skaber dit nye selvbillede og sætter nye standarder, så du fra nu af tiltrækker dig det du ønsker dig. Og fortjener!

Farvel til GAMLE  MØNSTRE der ikke matcher det liv og den forretning, som du drømmer om.

Du skaber: En ny version af dig - dine tanker og dine følelser omkring hvad der er muligt at skabe, ændrer sig.

Du går fra at nøjes, til at åbne op for succes, begejstring og lethed.

2

Tillid er dit nye effektive redskab. Og din intuition bliver dit nye favorit-redskab.

Du arbejder med at hæve ENERGIEN bag alt hvad du gør, og HOLDE den, så den matcher det du drømmer om.

Du får: Følelsen og oplevelsen af nemhed - på det du tidligere synes var svært.

Du oplever: At frygt bliver erstattet af tro og begejstring. Og at du til hver en tid kan tage lederskab over den energi du går til alt i dit på. Inklusiv din omsætning.

3

Du finder dit BRAND-DNA og bliver 100% skarp på din MÅLGRUPPE.

Du definerer din brand-kerne, så du senere kan skabe matchende produkter & ydelser ud fra din ekspertiser og hvad du ELSKER - til hvem der har BRUG for det. Og ønsker det!

Du får: En klar identificeret målgruppe som er klar til at køre dankortet i din butik.

 

4

Du markedsfører og brander dig med indhold din målgruppe kan MÆRKE.

Vi arbejder med MARKEDSFØRING & SYNLIGHED.

Du oplever: Større interesse og mere interaktion. Nemhed når du skal dele omkring dine services/produkter. Farvel til tunghed og "bør" markedsføring.

Du lærer: Metoderne til at lave attraktivt indhold, som taler til dine top ideelle kunder, giver værdi til dine følgere og skaber relationer med din målgruppe.

5

En helt ny følelse af YES! over hele linjen.

I uge 5 arbejder vi med SALG & SUCCESFULDE LANCERINGER.

Du lærer: At have tillid til salgs-processen, at ballancere maskulin og femin handling så du kan tiltrække dine 5-stjernet kunder. At formidle forandringen frem for selve indholdet.

Du oplever: At tidligere bekymringer erstattes af tillid OG en rocker solid tro på, at det du drømmer om, selvfølgelig lander som det skal.

katrine-venke-17

Trækker Radiance i dig?

brush1

Så er der en grund!
Så er det fordi det ER rigtigt.

Og så er det tid til at tage handling, så du kan vokse ind i den version af dig, der går fra at omsætte for småbeløb til en månedlig omsætning der kan MÆRKES!

 

Der er lige et catch!
For at vi kan holde energien høj og løbende
fejre dine gennembrud, åbner jeg kun op for
15 pladser på Radiance.

Derfor, hvis du allerede nu ved, at du skal med (du kan mærke det), så book et kald  idag, så finder vi ud af, om jeg og RADIANCE er dit næste skridt.

 

Du er det helt rette match til Radiance,
hvis du kan svare YES til samtlige af disse:

✓ Du har allerede et CVR nr, du ved hvilken retning du vil i, du vil OP i omsætning.

✓ Du er klar til at få konkrete redskaber, sparring og mentoring i 5 uger i streg, så du kan rykke dig max.

✓ Du bliver ikke stucked når småting ikke falder på plads prompte! - du ved det nok skal lande og at det er din energi og dine handlinger, der afgør om det sker.

✓ Du er klar til at tænke større og vildere end du plejer, så du derfra kan lande nye resultater.

✓ Du er med på, at jeg giver en fuck for perfektionisme, at jeg hellere ser dig udvide din komfortzone så du kan udvikle dig. Du ved at jeg har dig, at jeg støtter dig og holder energien høj, mens du folder dig ud og går vejen.

✓ At du selvfølgelig selv er 100% ansvarlig for dine resultater.

saadan-forvandler-du-dine-fpelgere-til-kunder

Jeg er dybt betaget af hjertemennesker, der er klar til at skabe forandring i deres business. Her er nogle af mine stjerne-kunder, som jeg har elsket at hjælpe

brush1
unnamed

Radiance er det bedste forløb jeg til dags dato har investeret i. Det har været noget helt særligt som har rykket ved noget helt fundamentalt.

Det er ret vildt hvad det har gjort. Jeg har oprigtigt følelsen af, at stå foran noget helt vildt, jeg ved bare ikke hvad det er endnu. Kæmpe tak altså, det var præcis hvad jeg havde brug for på det helt rigtige tidspunkt.

/Camilla Damsbo Brix, Akvarelkunstner & underviser

Lise Grastrup - Tanke til Streg

”Jeg har genstartet mig selv. Mine bekymringer er erstattet af tillid.

Undervisningen er energisk, nærværende, kærlig, frisk, skarp med en ro bag det hele.

Nu lytter jeg til min intuition, jeg er i højere og mere positiv energi, - det er det der skaber resultaterne.

Katrine er et løft og en energiindsprøjtning 🙂 og hver en krone værd.”

/ Lise, Illustrator og indehaver af Tanke til streg

Hvem er jeg

Det er intentionen bag vores ønsker og energien bag de handlinger, vi tager, som skaber vores resultater.

Det er jeg verdensmester i hurtigt at minde mig selv om, når jeg i perioder "glemmer det".

I de perioder, hvor jeg har tvivlet på, om jeg kunne skabe større en omsætning ved at hjælpe endnu flere med ydelser, jeg ELSKER at levere, gjorde jeg det her:

Rettede fokus på, hvad der var for en energi jeg drev min forretning på, tjekkede ind i følelsen af hvordan det føltes, NÅR jeg havde det, jeg drømte om. Tog inspirerende initiativer, fejrede resultatet i min sjæl og fysisk – på forhånd.

For that’s the vibe! Vores adfærd skal matche det, vi ønsker os.
Så jeg lavede et markant skifte i måden at drive min forretning på.

Markedsføring blev lettere for mig. De fedeste kunder blev en selvfølge for mig. Og min omsætning steg, i takt med at jeg tog handling fra den version af mig, der allerede havde den forretning, jeg drømte om.

I dag freakin´elsker jeg 99 % af mine opgaver. Jeg har et team af dygtige og ambitiøse folk, og jeg arbejder udelukkende med KONGE-kunder.

Og jeg vil ELSKE at hjælpe dig med at opnå det samme.   

Som brand-mentor, med energien og et nyt selvbillede som kompas, hjælper jeg dig med at afskrive de overbevisninger og det selvbillede du har i dag, som indtil nu ikke har givet dig din drømme-business, og erstatte dem med nye som VIL.

Det bliver VILDT, SJOVT og udviklende på én gang.

din-genvej-til-salg-er-dig

Lyn-intro:

brush1

Jeg er stædig.
Jeg ELSKER at guide og holde energien høj for de af mine kunder, som vil MERE.
Jeg elsker udvikling og vækst. Og livsambitiøse mennesker.

Jeg er en sucker for æstetik.
Jeg er risikovillig. Jeg er ikke til så meget snak, uden handling bag.

Jeg har rejst i over 13 forskl. lande. Boet 6 måneder i USA og 4 måneder i Frankring.
Jeg gik ud af folkeskolen og har arbejdet lige siden.

Reklamebureau,
Børn & Unge / Døgninstitution,
PR & Brand-manager for store danske og intl. stjerne-artister,
Psykolog studerende, Spirituel Mentor uddannet, selvstændig forretningsdrivende siden 2011.

HD: Projector

TAK!

brush1
Bente Eskerod_

Nyt selvbillede for mig er, hvor jeg går ud i verden med rank ryg og tiltrækker de kunder, som er meningen jeg skal have ❤

Hold fast hvor har jeg løftet i min energi i de sidste 3 dage. Det bliver det fedeste at arbejde fra hver dag. Jeg er så stolt af mig selv og føler, at jeg er vokset 2 meter. Katrine, du er en stjerne, - en mester. TAK, bare TAK!

/ Bente Eskerod, Sundhedscoach

Lone ladefoged_

Katrine, Tusind tak for et fantastisk forløb.

Du gav så meget værdifuldt indhold på kort tid - og fra en lidt anden vinkel, end jeg plejer at se det. Mere konkret og lavpraktisk. Mit nye selvbillede har rykket sig meget på disse tre dage - og en ny, god følelse har forplantet sig i mig.

Af hjertet tak.” 

/ Lone Lagefoged, Naturligvægt

Jette Bajlum_

”Du gjorde det IGEN - fik rusket i mig med din ubeskrivelige GIRLPOWER.

Min største aha oplevelse var, at alt det jeg øser/giver mine klienter, skal jeg også snuppe selv. Og blev husket på at GO GO er vigtigere end perfektionisme. 
Katrine, tak for dig og din helt specielle lækre formidlings-facon."

/ Jette Bajlum, Astrolog & Clairvoyant

Energien af dine valg mærkes i din krop og i dit sind. Handlingerne du tager fra dit nye selvbillede, den højeste version af dig, er DÈT der skaber nye, fede og mærkbare resultater.

Vækst, ekspansion og succes sker

Jeg har kun verdensklassekunder

brush1

”Tusinde, tusinde tak for vores dybe, vigtige og skelsættende samtaler og sparring - der har bidraget til den vildeste udviklingsrejse.

Tak fra hjertet Katrine, fordi du HELE VEJEN har holdt mig til ilden, troet på mig, holdt mig fast på sporet med værdien af mine behandlinger og tændt min indre ild, hver gang vi har haft sessioner."

/ Pernille Fonnesbech-Sandberg, Ledelsescoach, Mentor & Behandler

“Jeg er trådt ud af min komfortzone.

Tusind tak for et FANTASTISK forløb. Jeg har fået SÅ meget mere end jeg havde drømt om, og er i den grad blevet inspireret og "kickstartet" til at gå nye veje, og træde UD af min komfortzone.

Tak for fedt engagement og konstruktive tilbagemeldinger og konkret feedback.”

/Heidi Holm, indehaver af Mitkejsersnit

"Jeg er kommet ud af min komfortzone, jeg ved nu hvordan jeg markedsfører mig og hvordan jeg tiltrækker mine kunder.

Katrine er kærlig og kontant. De resultater jeg har fået ved hendes hjælp er, at jeg endelig har fundet ind til mit kerneprodukt og har forenet mine ydelser, så de nu hænger sammen

Katrine har set min forretning på en ny måde, som jeg ikke selv har kunne se og så er hun en mentor der tager dig seriøst og VIL dig."

/ Carina Rosendal, personlig coach & stylist

"Et stort og varmt tak til Katrine, for at sætte fart på min forretning."

/ Tanja, indehaver af Rosen-Lund

dragonfly

Forløbet er en investering i din forretning, i dig selv. Alt du lærer her, kan du bruge overalt i dit liv, til at lande det du drømmer om, til at skabe endnu federe resultater end dem du har i dag. Og det bedste: Du gør det igen og igen, fordi de skills, du udvikler her, er dine for evigt.

Dine investeringsmuligheder

brush1

Vælg hvilken plan der virker for dig.

Lige nu

15.000 + moms

 • Prisen stiger hver uge fra i dag 
 • 1 x betaling: 15.000 + moms
 • Ratebetaling: 2 x 8.000 + moms

Extra

16.500 + moms

 • Prisen stiger hver uge fra i dag
 • 1 x betaling: 16.500 + moms
 • Ratebetaling: 3 x 5.800 + moms
 • 1 x 50 min. 1:1 med mig (gælder kun ved booking af Radiance)

Prisen på RADIANCE stiger for hver uge - fra i dag

Taknemmelig for hver og én

brush1

Katrine har været en gave for mig og mit firma, i form af hendes evne til at formidle og videregive hendes enorme viden og erfaringer.”

/ Søren Bækgaard-Nielsen, RUMraketten

“Katrines engagement og søde måde at “skubbe” og heppe på dig på, gør, at du ret hurtig føler, at du er på rette spor og nok skal nå dit mål. Tusind tak for et inspirerende og lærerigt kursus.”

/ Elisabeth, indehaver af villao.dk

"Jeg har omsat for 19.000 kr. på 4 dage. Er SÅ taknemlig for at kunne leve af, at gøre en forskel for mange med det, som jeg er allerbedst til og allermest passioneret omkring." 

/ Maria Schytt, Holistisk mentor i Balance-Kost

Katrine, du tager simpelthen fat på et andet niveau, men tænker man skal være klar til at træde ind i det lys tør jeg godt at kalde det, som du har givet os”.

/ MarieLouise Ram'n

Næste forløb starter 29. august 2022

Har du spørgsmål til RADIANCE?
Her finder du svar.

Scroll til toppen