1:1 Exceptional

Du drømmer om at lede et stærkt positioneret brand, hvor du frit kan udtrykke dig selv og dele dine talenter og dit formål. Det du vil er, at blive set og betalt godt for dit arbejde.

Du er klar til at lede din forretning fra din CEO-energi og din personlige power, så du kan blive kendt for det du er her for, og leve den livsstil du drømmer om.

Kære private kunde. Velkommen.
Hvor er det fantastisk at du er her

1:1 Exceptional er den mest dedikerede og personlige måde du kan arbejde med mig på. Mine 1:1 er begrænset og reserveret til ambitiøse kvinder og entreprenante visionære ledere, som er klar til at træde powerfuldt ind i deres brand.

 Du signer op med mig fordi du ønsker at blive aktiveret på ny og finjustere dine ydelser, så du selvsikkert kan lancere og sælge dem til dine ideelle kunder.

Du vil bygge en langsigtet succesfuld forretning og er committet til processen.

❍    ❍    ❍    ❍    ❍

Som Projector i HD ser jeg dig i dit højeste potentiale. Jeg er her for at guide dig, så du kan løfte dig til dine næste niveauer og leve dem - fuldt ud.

"Det har været et magisk og transformerende 1:1 forløb.

Din guidance i hvordan og hvorpå jeg skal lede mit brand og min forretning, var mindblowing.

Jeg har tidligere lært at jeg skal hente kolde leads, være overtalende, pakke sider af mig ned, ikke være for meget.

Måden du tiltrak mig på, er måden hvorpå jeg selv ønsker at tiltrække mine kunder. Og så var jeg også draget af din energi og din æstetik.

Jeg var lidt betænksom på om du ville sætte kasser op for mig, hvilket jeg tidligere har oplevet i andre mentor-forløb. Ting og strategier som lovede succes. Om jeg skulle gøre noget der ikke var mig, ændre på mig selv eller mine produkter…

Jeg lærte det modsatte.
At jeg at jeg ikke skal være eller gøre noget jeg ikke er. Du har givet mig SÅ meget bevidsthed og har lært mig SÅ meget om mig selv og min kerne. Og hvordan jeg formidler det på SoMe. Jeg elsker det.

I vores 1:1 forløb genfandt jeg min styrke og står nu stærkt i mig selv. Personligt og i min forretning. Jeg får næsten tårer i øjnene når jeg beskriver det.

Det har været dybt, sårbart, raw og ærligt, men for første gang føler jeg virkelig at jeg kan være hele mig i mit brand og i min forretning. Jeg er meget taknemmelig.”

/ Jenniefer Parisel, Soul Aligned Business Mentor.

 

Du er klar til at tænke stort. Villig til at tage handling, så du udvikler dig. Og OK med at bevæge dig ud af din komfortzone.
  • Du vil lede et personligt attraktivt brand og en forretning med en høj omsætning. Uden at gå på kompromis med din tid.
  • Du har brug for nye øjne udefra, guidance og klarhed, så du kan komme i gang, og support undervejs når tvivl & usikkerhed kommer op.

Du er ikke til færdige kasse-skabeloner og hurtige markedsførings-trends. Du vil ha´ et outstanding brand der udstråler essensen af DIG, dine skills og dit arbejde, så dit arbejde kommer ud til mange flere “ready to buy” kunder.

 

img-cecille

Jeg har lige fra starten været piv vild med Katrines særligt kærlige, optimistiske og lysende væsen, der har et knivskarpt blik for muligheder, men også løfte mig til et nyt niveau, jeg tidligere ikke vidste var muligt.

Katrine er no bullshit, kærlig og konkret.

Flere store salg er landet, hvilket gør, at forløbets investering allerede har tjent sig ind mange gange.

Gør det! Hos Katrine er du i sjældent kærlige og über kyndige hænder. Du får konkret hjælp til, hvordan du kommer videre. Det bliver svært at undvære.

TAK.Cecilie Gredal, Inspirator og ledelsestransformator.

Nina Nygaard_

Jeg har hævet mine standarder for min virksomhed, jeg er kommet godt fra start, rent omsætningsmæssigt. Lige pludselig kom der hul på bylden, og det er uden tvivl fordi Katrine har støttet mig, holdt energien og troen på mig, mens jeg tog handling undervejs. Jeg kan ikke anbefale Katrine nok. Hun er et fyrtårn, hun er knivskarp, hun fornemmer hurtigt hvem du er, hvilket brand du har OG ser dit potentiale.

Nina Nygaard, coach og indehaver af UNTAIMED

The work
  • Du finder ind til hvad du virkelig drømmer om. Business og privat, så du bliver helt klar på din retning og kan tage de første steps.
  • Jeg hjælper dig med branded indhold til dine sociale medier, som taler direkte til dine ideelle kunder, så du ikke længere skal overtænke dit content, og nemmere kan sælge mere. Til de helt rette kunder.
  • Vi vender dine ydelser, produkter og dine metoder og fin-justerer, så de får nyt liv. Du vil elske at lancere dem, og dine kunder vil elske at købe dem.
  • Vi ligger en plan der føles god og ekspanderende for dig, inkl. konkrete handlinger som på den lange bane giver dig et fundament, som du har optur over at bygge videre på.
  • Du lærer at holde dig selv i perioder med stagnation og bruge dem som vækst-potentiale til dit næste level.
299836023_5371190452970009_3070300737793361855_n
294643327_10228271140234043_955746158498646830_n
Lisbet_DSC6096

Vores sessioner har sat gang i så mange ting. Jeg kan mærke hvad det er jeg virkelig ønsker mig. Hvem jeg er når jeg lever det og hvilke handlinger jeg skal tage, for at komme derhen. Jeg havde et ønske om at gæste Aftenshowet og mellem vores sessioner og dine "skub" tog jeg kontakt og blev inviteret ind. Jeg har derudover lavet min podcast og jeg mærker tydeligt en ændring i min egen energi. Jeg elsker det, for med det udgangspunkt lever jeg som mig hvilket gør, at det er blevet nemmere er at samle mit fokus og tage handling fra det rette sted. Tusinde tak.

Karina June Koed Forup, Adopion & Familiementor

Jeg har fået nøglen til en million omsætning. Stor ro og tillid er landet i mig. I dag skaber jeg fra lyst og passion uden at være attached til resultatet. Store magiske forvandlinger sker, jeg har solgt to forløb på én dag, og jeg ved nu hvordan jeg leder min forrening på en powerfuld og selvkærlig måde. Jeg har på forløbet lært at følge min intuition. Jeg er tryg i min forretning. Jeg er ikke længere attached til resultatet. Er helt blæst - på den gode måde. Og stolt af mig selv. Tak for dig.

PiaMaria Manou, Jordmoder & Menopause-Mentor

Det der gjorde at jeg kom til dig var, at jeg havde brug for at gøre tingene på en anden måde. Opfattelsen af og forståelsen for, at du støtter den vej der er den rigtige for dine kunder, fremfor metoder, kasser og quickfix, var det jeg mærkede ville skabe en forandring for mig. Den største forandring undervejs, som virkelig betyder meget, er friheden og modet til at turde være synlig, at stå frem, at være mig. Du hjalp mig med at udvikle og udfolde hele mig, uden begrænsninger. Det har været helende og befriende. Det der var extra fedt var, at jeg havde fri adgang til dig på Voxer, i mellem vores sessioner, så min tvivl hurtigt blev vendt til handling. Jeg savner det stadig, hver dag. Jeg har skabt to forløb og et nyt forum for mine ideelle kunder. Tak for din tro på mig!

Lisbet Eldrup, Forældrerådgiver & skolekonsulent

Du ER på vej

Du vil lære hvordan du bygger og leder et lifestyle-brand, så det at drive forretning bliver nemt og føles autentisk og succesfuldt.

Du vil på bedste og mest selvkærlige vis udnytte dit kæmpe store potentiale, så du kan bidrage større til endnu flere.

Du er indstillet på at lave stretches undervejs, så du kan udvikle og ekspandere din vækst.

Du tager 100% ansvar for dine processer, du er selvmotiverende, du har allerede en forretning med kunder - nu ønsker du MERE!

Det er dit job at mærke det. Ønske det og tro på at du kan få det som du vil ha´ det. Og mit job, at guide og støtte dig i at virkeliggøre dine ønsker.

Vi arbejder med energi og strategi, så du kan udvikle nye skills og lande det du drømmer om.

Du er klar. Let´s go
Karen H.

Jeg har solgt for over 300.000 kr. siden mit forløb med dig Katrine. Der findes masser af business-coaches derude. Katrine, du er til dato en af de bedste jeg har mødt. Og jeg har mødt mange. Jeg har for hvert input du har givet mig, kunne gå direkte ind og bruge dem i mit firma. Det var så givtigt.

Karen H, forfatter & designer

I et tæt forløb med mig garanterer du din personlige indsats og din villighed til at handle på det du drømmer om, mere end du forsøger at kontrollere resultatet.

Katrine, jeg har fået så meget med fra dit forløb. Jeg har ELSKET at mødes med dig på Zoom og få din fantastiske sparring, og du har i den grad bidraget til, at jeg har lavet en GIGA upgrade. Tusind TAK for det.

Malene Solborg, LifeCreator

Jeg valgte at arbejde med Katrine fordi hun er ægte og ærlig. Og fordi hendes tilgang til branding er anderledes end jeg tidligere er stødt på. Kan kun anbefale et 1:1 med Katrine. I forløbet fik jeg på under en uge mere dialog med mine kunder, plus et stigende salg.

Maria Nielsen, Frisør & Hår-Spa behandler

Det her får du på 1:1 Exceptional
1

Online kald på Zoom

Vi går lige til kernen, så din retning og handlinger bliver klar. Jeg kigger på dit potentiale og alligner dem med det (arbejds-) liv, som du drømmer om. Vi har kald hver 14. dag.

2

Ubegrænset Voxer adgang

-tale og tekstbeskeder, mandag - fredag, med sparring og støtte til din proces. Jeg er her for at guide dig til klarhed, hæve din energi og minde dig om dit genius og dit livsformål.

3

Feedback og input 

Hvad kan ændres og optimeres, så du får mere nerve og et stærkere branded content på banen. Hvordan connecter du med dit crowd og aktiverer dine "ready to buy" kunder, så de signer op.

img-carina

Jeg kan kun anbefale Katrine, som en mentor der tager dig seriøst og VIL dig. Jeg har valgt at få hjælp af Katrine, fordi hun både er kærlig, kontant og 100% ærlig. De resultater jeg har fået ved hendes hjælp er, at jeg endelig har fået hjælp til hvordan jeg markedsfører mig, og hvordan jeg tiltrækker mine kunder. Katrine har set min forretning på en ny måde, som jeg ikke selv har kunne se. Jeg er kommet ud af min komfortzone, og er blevet mere modig hvad angår måden at brande mig på, hvilket jeg er super taknemmelig for. Jeg kan kun anbefale 1:1 med Katrine.

Carina Rosendal, personlig coach & stylist

img-pernilli

Tusinder af tak fra hjertet Katrine, fordi du HELE VEJEN har holdt mig til ilden, troet på mig, holdt mig fast på sporet med værdien af mine behandlinger og tændt min indre ild, hver gang vi har haft sessioner. Tusinde, tusinde tak for vores dybe, vigtige og skelsættende samtaler og sparring - der har bidraget til den vildeste udviklingsrejse.

Pernille Fonnesbech-Sandberg, Ledelsescoach, Mentor & Behandler

Jeg ved hvad der er muligt for dig at opnå og mit største fokus i vores samarbejde er, at holde energien for dig,  - mens du går vejen.

Dit commitment, din villighed til at skabe forandring sammen med din indsats, er din garanti for at du får det du ønsker dig. Eller noget endnu bedre...

Du skaber selv dine drømme-resultater.

EXCEPTIONAL er for ambitiøse kvinder, som ønsker succes med succes på. Personligt og i deres forretning.

Deres ønskeliste indeholder: Et livsstilsbrand som sælger deres arbejde.
En forretning i vækst. Frihed, indtagelse af nye levels og mestring af energien bag strategien.
Og vigtigst: Vejen dertil inkluderer frihed til at træde 100% ud i deres personlige udtryk. No more hiding, no more one size fits all markedsføring.

Vi taler ideelle drømme-kunder, salg der løbende kommer ind og dig der lever det du er her for. Ærligt, mærkbart, selvkærligt og stærkt.

Ingen er i tvivl om hvad du kan. Ingen er i tvivl om hvem du er, ingen er i tvivl om hvad de får hos dig.

Allerede på vores første kald ved du hvordan.

  ◇

"Jeg har landet store erkendelser, som jeg ved kommer til at have en stor betydning for min forretning. De har allerede haft stor betydning.
Jeg kan kun anbefale at arbejde mere med Katrine.

...det er så vildt det hun kan."

/ PiaMarie Manou

img-Szhirley

Katrine har og giver dig et mod to die for, og ser muligheder i de mindste ting.

Hun er løsningsorienteret og det dejligste varme menneske. Book hende. Du kommer ikke til at fortryde det.

Szhirley, Sangerinde, Social Media Influencer & Forfatter

Din investering i 1:1 Exeptional

1 måned
(full pay ell. 2 rater)

23.000 + moms

3 måneder
 (3 x rater a 20.000 + moms)

60.000 + moms
På branding siden tør jeg at være ”mig” på SoMe med en langt større nemhed end tidligere. Jeg hviler i min power og ser den som en gave. Jeg er færdig med at nøjes. Det kan bedst beskrives som om der er gået hul på en ketchup flaske. Omsætningen er steget En ny sælger ”tigger” om blive ansat (i en tid, hvor det er svært at skaffe medarbejdere). Kunderne køber mere og nye kommer til. Det er som om, at jeg er blevet magnetisk.

Hanne Lund-Johansen, ejer af KarlLundHelt sikkert en investering jeg vil anbefale andre.
1:1 forløbet har skabt kæmpe forandringer i min business og i mit mindset, som selvstændig.

Heidi Holm, Mitkejstersnit.dk

Scroll to Top