IMG_2953-01

Klar til at skabe et
freakin fedt liv og en omsætning dine celler elsker?

Vi starter d. 26. oktober

Jeg ved du ønsker MERE, jeg ved du drømmer om at bidrage STØRRE, jeg VED at du KAN, og jeg glæder mig til at vise dig HVORDAN.

Det er tid til at ændre energien I DIG,
så du kan få et liv og en bundlinje, du elsker.

YEAH?

Jeg ved hvordan det føles, når der ikke helt er hul igennem

Derfor vil jeg lære dig de essentielle og udviklende steps & principper, når du skal fra en lille til en meget større månedlig omsætning.

Jeg guider dig uge for uge i hvordan, du på alle 3 planer (fysisk, mentalt og energetisk), bliver en magnet til det du drømmer om (eller noget endnu bedre) - så det kan lande i dit felt. Præcis som det gang på gang, gør i mit.

Jeg er her for at vise dig en vej hvor du, i takt med at DU folder dig ud og hæver din energi, skaber HELT nye resultater. Jeg guider dig, støtter dig og holder energien for dig, så du kan skabe det liv og den forretning du freakin' elsker.

Katrine blomst
favicon
Foto: CamillaHey.dk

Flere store salg er landet under forløbet

Jeg har gået mit arbejdsliv efter på flere planer. Strammet op på min struktur og fået mere klarhed, ro, nerve og et optimistisk og energifyldt perspektiv ifht at arbejde videre med høj energi i mit salgsarbejde.

Nu ved jeg jo præcis, hvad jeg skal gøre. Flere store salg er landet, hvilket gør, at forløbets investering allerede har tjent sig ind mange gange.

Når vi gør arbejdet, så virker det og jeg mærker optimisme, glæde og frihed ved at bruge min tid og energi klogere og kan se hvordan jeg rent faktisk har lyst til fortsætte.

Katrine lever jo det hun siger. Hun er no bullshit, kærlig, ærlig, konkret, spitzse skarp, sjov og enestående powerfuld.

Gør det! Hos Katrine er du i sjældent kærlige og über kyndige hænder. Hun rammer spot on, giver dig en opsang og konkret hjælp til, hvordan du kommer videre. Det bliver svært at undvære.

TAK.

/ Cecilie Gredal, Inspirator og ledelsestransformator

Se for dig og MÆRK lige det her:

 • dragon-fly

  Du har lært at mestre din energi, og bruger den til at skabe og modtage det du ønsker dig. Tingene bliver nemmere herfra (glæd dig!)

 • dragon-fly

  Du stoler på og følger din intuition - i tillid. Du bruger den som kompas til at nå dine mål. Farvel til knokleri og overtænkning (letheden her er ????????)

 • dragon-fly

  Du shiner i din markedsføring, tiltrækker og aktiverer de kunder du elsker at arbejde med. Du står stærkt i dit brand - kreativiteten flyder frit, tingene lander som du ønsker.

Det lyder amazing!

Nina Nygaard_

”Jeg har hævet mine standarder for min virksomhed og er kommet godt fra start, rent omsætningsmæssigt. Lige pludselig kom der hul på bylden og det er uden tvivl fordi Katrine har støttet mig, holdt energien og troen på mig, mens jeg tog handling på opgaverne undervejs.

Jeg kan ikke anbefale Katrine nok. Hun er et fyrtårn, hun løfter energien hele vejen, alle bliver set, hun er knivskarp, hun fornemmer hurtigt hvem du er, hvilket brand du har OG ser dit potentiale.

Hvis du ønsker et forløb, der ikke er one size fits all, hvor der bliver stillet skarpt på dit potentiale og hvor du får metoden til hvordan du arbejder med energien før strategien, så er Radiance dit næste move.”

/ Nina Nygaard, Smykkedesigner, coach og indehaver af Nygaard Smykker

Untitled-9

Det her får du:

Vi starter med en heldags live workshop, i Kbh med fuld forplejning. Herefter:

❊ Ugentlige live-undervisninger og transformerende øvelser i en lukket
Facebook-gruppe

❊ 5 x Q&A's + et Hot-seat med coaching, sparring, konkret feedback, hjælp & støtte til din process, så du flytter dig. Hurtigt!

❊ Lukket Facebook-gruppe med comittede, kærlige og skønne rejse-fælder

❊ Adgang til al undervisning, Q&A's og Hot-seat. For evigt!

❊ Fuld support hver uge, så du kan vokse ind i det liv og den forretning du drømmer om.

Er RADIANCE kun online? Nope, vi mødes også live

På et af mune favoritsteder i Kbh.

På modul 1 mødes vi live til en dag med nydelse, mindset-arbejde og support, i et skønt mix. Og i lækre omgivelser of course!

En hel dag med lækker mad, høj energi, sparring og support.

Her skaber du den version af dig, der former den forretning, omsætning og det liv du drømmer om.

Bonus Livedag

BONUS:

Venke-Dragonfly-1000-02

"Brandbilleder med mobilen der ligner en million". (Online kursus, værdi: 5.500)

laekre-mobilbilleder

"Jeg kommer fremover kun til at bruge billeder, jeg selv har produceret med min mobil. Jeg stopper med at bruge Stock-fotos og er stort set ikke afgh. af, at booke professionelle fotografer, fordi jeg nu har lært at tage billeder af mig selv og rekvisitter som vi får hjælp til."

/ Carina Hyldgaard, coach og mindfulness-instruktør

Hanne

''Der er landet nogle kæmpe ordrer i dagene efter RADIANCE. Jeg har haft en imponerende energi under hele forløbet, og ideerne er poppet op af sig selv hele tiden.

Jeg har fået flere redskaber til selv at hæve min energi. Jeg er blevet super inspireret til at løfte mine ambitioner for min virksomhed.

Du er det kærlige skub bag i man altid har brug for. Det er meget vanedannende at have dig i ryggen hele tiden. Jeg har lært, at succes ikke er afhængig af arbejdsmængden - men af den energi jeg møder omverdenen med.

Efter at have været i samme branche i 28 år og selvstændig i en stor del af dem er Radiance forløbet noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Pas på, Katrine er vanedannende - men GØR det - NU. Katrine er et energiboost uden lige, og hun giver konkrete lavpraktiske idéer og forretningsudvikling til hver enkelt og holder dig i hånden, hvis du tvivler på dig selv.”

/ Hanne Lund Johansen, ejer af Karl-Lund

Let´s be honest

brush1

Du startede ikke din business for at omsætte for små penge.
Du startede for at bidrage med det du ELSKER. For at leve et liv med passion og en god månedlig omsætning.

Er det ikk´ rigtigt?

På Radiance transformerer vi din tankegang og ændrer dine uhensigtsmæssige mønstre. Vi fjerner det der står i vejen for, at du kan få det liv og den forretning som du elsker. Præcis som du er SKABT til.
Dét bliver AMAZING for dig og for alle de kunder, hvis liv du nu skal være med til at forandre.

Anne Værgman

Jeg har solgt mit første high-end forløb og tiltrækker flere og flere til min undervisning.
Jeg står meget stærkere i mig selv som virksomheds ejer, min FB-gruppe vokser og jeg har lært at hæve og holde energien.

Katrines tilgang til undervisningen og hendes support er fantastisk. Hun er 100% nærværende, hun lytter, skubber og holder energien for mig. Hun er konkret og kærlig og selvom vi var flere på holdet, så hun os alle individuelt. Hun fanger gruppens dynamik og underviser derfra.

Der er en nærhed og professionalisme uden lige.

Jeg vil til enhver tid anbefale Katrine hvis du er tiltrukket af hendes energi. Du behøver ikke engang tænke på hvordan forløbet bliver. Katrine møder dig lige præcis hvor du er. Hun underviser i både konkrete planer for vækst i din virksomhed samt hjælper dig med at hæve dine standarder og vokse ind i den version af dig, du er "nødt" til at blive for at få de resultater i din forretning, som du ønsker dig. Katrine er fænomenal til at tiltrække ambitiøse kvinder med hjertet på det rette sted, så støtten og opbakningen fra de andre i gruppen er også vidunderlig. Et trygt og fantastisk sted at udvikle sig til next level.

/Anne Værgman, Coach & Forfatter

Jeg ved du kan, jeg ved hvad der skal til, jeg støtter dig (og skubber dig kærligt)

Jeg har dig gennem hele forløbet

HVOR DU:

❊  skaber klarhed over dine næste skridt, så du går fra tvivl til action

❊  rusker op i det der indtil nu har holdt dig tilbage, og erstatter dine mønstre med nye der understøtter dine ønsker

❊ ændrer dit selvbillede, så det matcher den version af dig der HAR og ER det du drømmer om

❊ får guidance og redskaber til hvordan du lander nye og fede resultater, ud fra din intuition og dit nye selvbillede. Farvel til håber på og måske....

❊ modtager sparring, hep og kærlige udfordringer fra mig og gruppen, så du føler dig støttet alle 5 uger

❊ får min metode til at sælge dine ydelser og produkter på en ærlig, visuel og energetisk dragende måde, uden pushy energi

❊ får strategisk undervisning i markedsføring og lancering - fra dit nye modtagermode, så du kan skabe det cashflow du drømmer om

❊ lytter til støttende meditationer - og meget meget mere!

På RADIANCE koder du dig selv til succes. Intet mindre.

Vi starter 26. oktober 2022

Radiance er en step-by-step process på 5 uger,
hvor du oplever transformation hver eneste uge.

brush1
1

Du skaber dit nye selvbillede - hæver dine standarder, så du fra nu af tiltrækker det du ønsker dig. Og fortjener!

Farvel til GAMLE  MØNSTRE der ikke matcher det liv og den forretning, som du drømmer om.

Du skaber: En ny version af dig - dine tanker og dine følelser omkring hvad der er muligt at skabe, ændrer sig.

Du går fra at nøjes, til at åbne op for succes, begejstring og lethed.

2

Tillid er dit nye effektive redskab. Og din intuition dit nye favorit-redskab.

Du hæver ENERGIEN bag alt hvad du gør, og HOLDER den, så den matcher det du drømmer om.

Du får: Følelsen og oplevelsen af nemhed - på det du tidligere synes var svært.

Du oplever: At frygt bliver erstattet af tro og begejstring. At du til hver en tid kan tage lederskab.

3

Du finder dit BRAND-DNA og bliver 100% skarp på din MÅLGRUPPE.

Du definerer din brand-kerne, så du senere kan skabe matchende produkter & ydelser ud fra din ekspertiser, passion og bidrag. Til dem der ønsker og vil ELSKE at signe op til dine forløb og købe dine produkter.

Du får: En klar identificeret målgruppe som er klar til at køre dankortet i din butik.

 

4

Du markedsfører og brander dig med indhold din målgruppe kan MÆRKE.

Vi arbejder med MARKEDSFØRING & SYNLIGHED.

Du oplever: Større interesse og mere interaktion. Nemhed når du skal dele omkring dine services/produkter. Farvel til tunghed og "bør" markedsføring.

Du lærer: Metoderne til at lave attraktivt indhold, som taler til dine top ideelle kunder, giver værdi til dine følgere og skaber relationer med din målgruppe.

5

En helt ny følelse af YES! over hele linjen.

I uge 5 arbejder vi med SALG & SUCCESFULDE LANCERINGER.

Du lærer: At have tillid til salgs-processen, at ballancere maskulin og femin handling så du kan tiltrække dine 5-stjernet kunder. At formidle forandringen frem for selve indholdet.

Du oplever: At tidligere bekymringer erstattes af tillid OG en rocker solid tro på, at det du drømmer om, selvfølgelig lander som det skal.

katrine-venke-17

Trækker Radiance i dig?

brush1

Så er der en grund!
Så er det fordi det ER rigtigt.

Og så er det tid til at tage handling, så du kan vokse ind i den version af dig, der går fra at omsætte for småbeløb til en månedlig omsætning der kan MÆRKES!

 

Der er lige et catch!
For at vi kan holde energien høj og løbende
fejre dine gennembrud, åbner jeg kun op for
15 pladser på Radiance.

Derfor, hvis du allerede nu ved, at du skal med (du kan mærke det), så tag din plads, eller book et kald, så finder vi ud af, om jeg og RADIANCE er dit næste move.

 

Du er det helt rette match til Radiance,
hvis du kan svare YES til samtlige af disse:

✓ Du har allerede et CVR nr, du ved hvilken retning du vil i, du vil OP i omsætning.

✓ Du er klar til at få konkrete redskaber, sparring og mentoring i 5 uger i streg, så du kan rykke dig max.

✓ Du bliver ikke stucked når småting ikke falder på plads prompte! - du ved det nok skal lande og at det er din energi og dine handlinger, der afgør om det sker.

✓ Du er klar til at tænke større og vildere end du plejer, så du derfra kan lande nye resultater.

✓ Du er med på, at jeg giver en fuck for perfektionisme, at jeg hellere ser dig udvide din komfortzone så du kan udvikle dig. Du ved at jeg har dig, at jeg støtter dig og holder energien høj, mens du folder dig ud og går vejen.

✓ At du selvfølgelig selv er 100% ansvarlig for dine resultater.

saadan-forvandler-du-dine-fpelgere-til-kunder

Jeg er dybt betaget af hjertemennesker, der er klar til at skabe forandring i deres business. Her er nogle af mine stjerne-kunder, som jeg har elsket at hjælpe

brush1
unnamed

Radiance er det bedste forløb jeg til dags dato har investeret i. Det har været noget helt særligt som har rykket ved noget helt fundamentalt.

Det er ret vildt hvad det har gjort. Jeg har oprigtigt følelsen af, at stå foran noget helt vildt, jeg ved bare ikke hvad det er endnu. Kæmpe tak altså, det var præcis hvad jeg havde brug for på det helt rigtige tidspunkt.

/ Camilla Damsbo Brix, Akvarelkunstner & underviser

Lise Grastrup - Tanke til Streg

”Jeg har genstartet mig selv. Mine bekymringer er erstattet af tillid.

Undervisningen er energisk, nærværende, kærlig, frisk, skarp med en ro bag det hele.

Nu lytter jeg til min intuition, jeg er i højere og mere positiv energi, - det er det der skaber resultaterne.

Katrine er et løft og en energiindsprøjtning 🙂 og hver en krone værd.”

/ Lise, Illustrator og indehaver af Tanke til streg

Hvem er jeg

Det er intentionen bag vores ønsker og energien bag de handlinger, vi tager, som skaber vores resultater.

I de perioder, hvor jeg tvivler på, om jeg kan bidrage større, og skabe højere omsætning ved at hjælpe endnu flere med ydelser, jeg ELSKER at levere, gør jeg det her:

Retter fokus på, hvilken energi jeg leder min forretning med. Tager handling FRA det jeg drømmer om og sætter mig selv i modtager-gear.

For that’s the vibe. Din adfærd skal matche det, du ønsker dig.

Her bliver markedsføring nemt. De fedeste kunder bliver en selvfølge. Og din omsætning stiger naturligvis, i takt med at du tager handling fra den version af dig, der allerede har den forretning, du drømmer om.

I dag freakin´elsker jeg 99 % af mine opgaver. Jeg har et team af dygtige og ambitiøse folk, og jeg arbejder udelukkende med KONGE-kunder.

Og jeg vil ELSKE at hjælpe dig med at opnå det samme.

din-genvej-til-salg-er-dig

Lyn-intro:

brush1

Jeg ELSKER at guide og holde energien høj for dig, som vil MERE.
Jeg elsker udvikling og vækst. Og livsambitiøse mennesker.

Jeg er en sucker for æstetik.
Jeg er risikovillig. Jeg er ikke til så meget snak, uden handling bag.

Jeg har rejst i over 13 forskl. lande. Boet 6 måneder i USA og 4 måneder i Frankring.
Jeg gik ud af folkeskolen og har arbejdet lige siden.

Reklamebureau,
Børn & Unge / Døgninstitution,
PR & Brand-manager for store danske og intl. stjerne-artister,
Psykolog studerende, Spirituel Mentor uddannet, selvstændig forretningsdrivende siden 2011.

HD: Projector

Mine forløb bygger på uddannelser, livserfaring, viden og kanalisering.

TAK!

brush1
Line Kongsted

”Radiance er den vildeste transformation

Et forløb med så sindsygt meget værdi. Katrines ærlige, no bullshit og meget kærlige måde at formidle på gør, at jeg ved hvor jeg har hende. Jeg er kærligt blevet skubbet i den retning jeg ønsker og har skabt et helt nyt produkt fra en mental stærk og optimeret version af mig."

/ Line Kongsted, coach og fotograf

Jill R.

”Radiance forløbet er en af de bedste beslutninger jeg har truffet

Jeg havde høje forventninger til forløbet og på trods af det har jeg fået so much more. Jeg har fundet min retning og ved nu hvordan jeg konstruktivt og kærligt håndterer usikkerhed og tvivl, der dukker op og forhindrer mig og min forretning i at shine. Katrine er no bullshit. Der er ingen uden-oms-snak, hun går lige til kernen."

/ Jill Rübenach, Forandringscoach

Sandra M.

”Det jeg har fået med fra Radiance er uundværligt og uvurderligt

Overvejer du et powerfuldt businessforløb med energien bag som fokus så er Radiance dit next level. Undervisningen er skarp, kærlig, powerfuld og nærværende. Katrine er no bullshit. Hun tør at skille dig ud, og gør, at jeg også tør. Nu lytter jeg til min intuition, jeg tror på mig selv og mine talenter, mit selvværd er vokset. Jeg mærker en glædesrus og elsker min business mere end nogensinde."

/ Sandra Mouritzen, Tech Queen

Energien af dine valg mærkes i din krop og i dit sind. Handlingerne du tager fra dit nye selvbillede, den højeste version af dig, er DÈT der skaber nye, fede og mærkbare resultater.

Vækst, ekspansion og succes sker

Jeg har kun verdensklassekunder

brush1

”Tusinde, tusinde tak for vores dybe, vigtige og skelsættende samtaler og sparring - der har bidraget til den vildeste udviklingsrejse.

Tak fra hjertet Katrine, fordi du HELE VEJEN har holdt mig til ilden, troet på mig, holdt mig fast på sporet med værdien af mine behandlinger og tændt min indre ild, hver gang vi har haft sessioner."

/ Pernille Fonnesbech-Sandberg, Ledelsescoach, Mentor & Behandler

“Jeg er trådt ud af min komfortzone.

Tusind tak for et FANTASTISK forløb. Jeg har fået SÅ meget mere end jeg havde drømt om, og er i den grad blevet inspireret og "kickstartet" til at gå nye veje, og træde UD af min komfortzone.

Tak for fedt engagement og konstruktive tilbagemeldinger og konkret feedback.”

/ Heidi Holm, indehaver af Mitkejsersnit

"Jeg er kommet ud af min komfortzone, jeg ved nu hvordan jeg markedsfører mig og hvordan jeg tiltrækker mine kunder.

Katrine er kærlig og kontant. De resultater jeg har fået ved hendes hjælp er, at jeg endelig har fundet ind til mit kerneprodukt og har forenet mine ydelser, så de nu hænger sammen

Katrine har set min forretning på en ny måde, som jeg ikke selv har kunne se og så er hun en mentor der tager dig seriøst og VIL dig."

/ Carina Rosendal, personlig coach & stylist

"Et stort og varmt tak til Katrine, for at sætte fart på min forretning."

/ Tanja, indehaver af Rosen-Lund

"Radiance har været fantastisk, effektivt, energisk og målrettet.

Et forløb som rent personligt har flyttet mig, jeg mærker mere klarhed nu. Jeg elsker din tilgang til at drive forretning, måden du arbejder med energien bag og hele dit værdisæt."

/ Helle Mejer, ejer af skoskabet41+

dragonfly

Forløbet er en investering i din forretning, i dig selv. Alt du lærer her, kan du bruge overalt i dit liv, til at lande det du drømmer om, til at skabe endnu federe resultater end dem du har i dag. Og det bedste: Du gør det igen og igen, fordi de skills, du udvikler her, er dine for evigt.

Dine investeringsmuligheder

brush1

Vælg hvilken plan der virker for dig.

Plain

15.000 + moms (prisen stiger løbende)

 

 

 • 1 x betaling: 15.000 + moms
 • Ratebetaling: 2 x 8.000 + moms

Extra

16.500 + moms (prisen stiger løbende)

 

 • 1 x betaling: 16.500 + moms
 • Ratebetaling: 3 x 5.800 + moms
 • 1 x 45 min. 1:1 med mig (gælder kun ved booking af Radiance)

Taknemmelig for hver og én

brush1

Katrine har været en gave for mig og mit firma, i form af hendes evne til at formidle og videregive hendes enorme viden og erfaringer.”

/ Søren Bækgaard-Nielsen, RUMraketten

“Katrines engagement og søde måde at “skubbe” og heppe på dig på, gør, at du ret hurtig føler, at du er på rette spor og nok skal nå dit mål." 

/ Elisabeth, indehaver af villao.dk

"Jeg har omsat for 19.000 kr. på 4 dage. Er SÅ taknemlig for at kunne leve af, at gøre en forskel for mange med det, som jeg er allerbedst til og allermest passioneret omkring." 

/ Maria Schytt, Holistisk mentor i Balance-Kost

Katrine, du tager simpelthen fat på et andet niveau, men tænker man skal være klar til at træde ind i det lys tør jeg godt at kalde det, som du har givet os."

/ MarieLouise Ram'n

Vi starter 26. oktober 2022

Har du spørgsmål til RADIANCE?
Her finder du svar.

Scroll to Top