Loading

Cecilie Gredal

Visuel Upgrade

Cecilie kontaktede mig i forbindelse med et ønske om en visuel upgrade af hendes forretningsprofil. Cecilie har vækstet sin forretning massivt på kort tid hvilket hendes profil ikke har kunne følge takt med. I tæt dialog og sparring på ønsket udtryk blev min grafiker og Cecilies web bureau briefet på opgaven hvilket har resulteret i en
visuelt imødekommende og autentisk hjemmeside.

“Længe har jeg villet have en opgradering af min hjemmeside, men jeg havde hverken tid, talenter eller ork til stå for processen selv – og var helt træt på forhånd –  hvor skulle jeg ende og begynde…?

Det fandt jeg hurtig ud af, da jeg talte med Katrine. 

Jeg har lige fra starten været piv vild med Katrines særligt kærlige, optimistiske og lysende væsen, der har et knivskarpt blik for muligheder, detaljer og hvad der får det hele til ikke bare at spille, men også løfte mig til et nyt niveau, jeg tidligere ikke vidste var muligt. 

Jeg har i den grad værdsat at Katrine er både vedholdende, ærlig og ambitiøs. Hun har stået for al kommunikation og proces, hvilket har været en gave, så jeg kunne læne mig tilbage og i fuld tillid bruge min tid på det, som jeg er god til. 

At hun så også har netværket i orden og en yderst fin menneskelig fornemmelse af, hvem der passede præcist til mig, har været prikken over i’et.

Tak for et fantastisk samarbejde, det glæder mig stort at vide, at du hver dag skaber nye mirakler – heldig alle dem, der får lov at samarbejde med dig!”

Cecilie Gredal, Ledelsesrådgiver, foredragsholder, idealbryder

OH, HEY!

Det første trin lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig min liste som du til hver en tid kan afmelde.

Tag guiden med de 4 trin til en tiltrækkende

virksomhedsprofil, der udover at tiltrække flere kunder også er en profil du vil elske at markedsføre dig fra?
Kom med her – den er din for 0 kr.