Loading

Ida Wang

PR, Social Media

Jeg har for længe siden valgt, kun at samarbejde med de bedste inden for deres felt. Og Ida Wang er bestemt en af dem. Ida kan om nogen, omsætte et ønsket udtryk til et fantastisk resultat. Det har været en fornøjelse at hjælpe Ida med at opgradere hendes profil – og jeg glæder mig over vores fremadrettet samarbejde.

“Jeg mødte Katrine Venke første gang i forbindelse med en foto-session med sangerinden Szhirley, og jeg kunne med det samme mærke, at Katrine kan noget helt særligt. 

Katrine ved, hvad hun vil have, hun er ambitiøs – både på sine egne og sine kunders vegne, og hun styrer processen med stor professionalisme, overblik og omsorg. En sjælden kombination, som gør, at jeg som fotograf kan koncentrere mig om at lave smukke billeder. Dermed skaber Katrine fundamentet for, at vi sammen kan skabe det bedste resultat for kunderne. Jeg var derfor ikke i tvivl om, at Katrine var den rette til at hjælpe mig med at gøre min virksomhedsprofil skarpere. Hun arbejder dedikeret, hun har en stor viden om sociale medier, hun er strategisk, har et stort og værdifuldt netværk og en erfaring, som er svær at finde andre andre steder. Katrine er bare en af de bedste på sit felt. Punktum.”

Ida Wang

OH, HEY!

Det første trin lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig min liste som du til hver en tid kan afmelde.

Tag guiden med de 4 trin til en tiltrækkende

virksomhedsprofil, der udover at tiltrække flere kunder også er en profil du vil elske at markedsføre dig fra?
Kom med her – den er din for 0 kr.