Loading

szhirley.dk

PR

Jeg elsker at arbejde med dygtige kunstnere og Szhirley er en favorit. Talent kombineret med kreativitet i et stort hjerte og med kolossal professional erfaring gør dette samarbejde til en sand fornøjelse, hvor mediehåndtering og profilpromovering er hovedfokus.

“Jeg har i efterhånden 2 år arbejdet tæt sammen med Katrine, som har stået for al PR i forbindelse med singler (2015 og 2016) samt albumrelease af “Timeglas” (september 2016). Katrine har et gå- på-mod to die for, og ser muligheder i de mindste ting. Jeg elsker hendes positive indstilling og den store “ja-hat”, som gør, at selv de skøreste kunstner-idéer får plads og bliver afprøvet, – næsten altid med et positivt udfald. Hun er løsningorienteret og det dejligste varme menneske. Book hende hvis du vil have et friskt syn på dine idéer eller virksomhedsmuligheder. Du kommer ikke til at fortryde det”.

Szhirley, sangerinde, børnebogsforfatter, Social Media Influencer

OH, HEY!

Guiden lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig listen som du til hver en tid kan afmelde.

Skal du ikke have en indbydende virksomhedsprofil, der udover at tiltrække flere kunder, også er en profil du vil elske at markedsføre dig fra?

Tag guiden der fortæller dig hvordan, - den er din for 0 kr.