Det handler altid om smag og her er vi (heldigvis) forskellige.

Jeg har lige så længe jeg husker, været dybt optaget og påvirket af de omgivelser jeg var i.

Jeg trives helt klart bedst med når ting og mine omgivelser hænger sammen, føles godt, er lækre, rene og æstetiske.

En følelse der i mange år har været til stor irritation for mig. Og bestemt også for min mand og mine børn.

Gennem min barn -og ungdom og langt op i mit voksenliv har jeg mange gange ønsket, at jeg ikke blev så kraftigt påvirket af mine omgivelser. Jeg er ofte af både min familie og venner blevet kaldt: sippe, utaknemmelig, detaljerytter, pernittengryn og andet i den dur. Og tit tænkte jeg: Åhh, hvorfor f….. skal det også være sådan?!

Hvorfor lader jeg de omgivelser fylde så meget. Hvorfor kan jeg ikke bare være her og nyde det ligesom de andre der tilsyneladende med lethed, ser ud til at trives helt fint. Hvorfor kan jeg ikke bare hygge mig og lade omgivelserne være som de nu engang er. Er det ikke godt nok?!

Har det været problematisk og udfordrende for mine familie og mine venner?

OH YES!

Vi har flyttet hotelværelse 2 gange på under en time. Er gået fra både caféer og restauranter efter vi var blevet seated. Vi har forladt og kørt fra forudbetalte, på papiret, hyggelige bed and breakfast´s, og jeg har takket nej tak til at spise med og sove over hos veninder jeg ikke brød mig om at være hos. Slet ikke på grund af veninden men på grund af, at jeg ikke følte mig tilpas i hjemmet hun boede i.

Jeg har et hav af gange tænkt: Kræver jeg for meget? ER jeg for sippet?

Og jeg kan ikke mindes hvor mange gange jeg bare har ladet som om, at stedet jeg befandt mig på var fint nok og helt ok – for ikke at være i vejen eller på tværs.

For mig handler det ikke om, og har aldrig, handlet om at det skal være dyrt og overdådigt eksklusivt før end at jeg trives. Om det er nyt eller gammelt, trendbaseret eller ej.

Det er slet ikke det der har betydning for mig. Det er selve stemningen og den følelse omgivelserne giver mig, der er mit parameter for om jeg trives eller ej.

Og så er det detaljerne og dét, at der ligger umagehed bag jeg sætter så kæmpe stor pris på. Og trives allerbedst i.

I min verden er der heller ikke noget rigtigt eller forkert når det kommer til stil, stemning og udtryk.

Det handler altid om smag og her er vi heldigvis forskellige.

Mine kunder kommer fra øst og vest og har derfor vidt forskellige ønsker om profil og virksomhedsudtryk. Men uanset deres forskellighed, så er vejen frem til det resultat der understøtter både dem og deres virksomhed, altid, at finde ind til den stemning de ønsker at udstråle. Og som de trives godt i.

For i min verden er der ingen tvivl om, at vi selvfølgelig skal tilbyde vores ydelser, vores service eller vores produkter fra en virksomhedsprofil der føles helt rigtig for os. Som vi virkelig har det godt med. En profil og platform som selvfølgelig er både indbydende, troværdig og med detaljer der tydeligt understøtter vores forretning.

Jeg er helt sikker på at vores kunder tydeligt kan mærke, om vi har gjort os umage med hele paletten. Om det føles godt.

På samme måde som når du træder ind i et fysisk rum der føles godt i dig, hvor du har lyst til at slå rødder for en god lang stund.

Scroll to Top