Loading

Louise Voss

Visual Upgrade

”Om det er en god investering? Jeg troede ikke, at man kunne købe det professionelle set up, for penge jeg er i besiddelse af. Men det kan man! Og det er alle pengene værd.

Jeg har ikke forstand på detaljer, så det var værdifuldt for mig ikke at skulle tage stilling til alt muligt. Jeg nød bare at møde op til en dag hvor alt blev fixet. Med tillid til, at alt blev virkelig godt. Jeg havde signet op til, at den kreative proces kørte 100% – og det var nøjagtigt hvad jeg fik. Jeg havde aldrig selv kunne skabe de resultater og tænkt i de detaljer som Katrine tænker i. Hun ser alt i billeder og ved hvor vi skal hen, hvilke var meget trygt for mig.

Nu har jeg billeder der på lækker vis fortæller og viser hvad det er jeg tilbyder. Med regi og elementer der tydeligt refererer til mine ydelser. Det betyder, at jeg i dag har et professionelt og personligt billedmateriale som jeg kan bruge overalt i min forretning. Billeder der har opgraderet min hjemmeside, løftet min forretningsprofil og mit udtryk og billeder der letter min markedsføring.

Det var virkelig fantastisk at blive set på af andre øjne. Det der faktisk kom bag på mig var, at jeg kunne styles så pænt.
Om nogle år gør jeg det helt sikkert igen, fordi jeg ved det løfter min virksomhed mere end jeg selv ville kunne.

At arbejde sammen med Katrine Venke er som at ligge alt du har brug for ET sted, og vide, at du kan slappe af og være helt tryg og rolig.

Det er ikke noget med at krydse fingre og håbe på det bedste. Jeg vidste med sikkerhed, at resultaterne blev langt bedre end jeg nogensinde havde forestillet mig.

Katrine sætter det perfekte team og så kører det bare. Alt spiller max, intet er overladt til tilfældighederne. Jeg vil anbefale alle der er seriøse med deres business, at investerer i hjælp fra Katrine Venke. Fordi det løfter deresforretningsprofil og deres professionelle værd. Og beløbet? – det bliver hurtigt tjent igen. Men det handler om meget mere end det…”

Louise Voss, vækstrevisor og foredragsholder

OH, HEY!

Guiden lander i din indbakke inden for 2 min. Du tilmelder dig samtidig
min liste, som du til hver en tid kan afmelde.

Skal du ikke have de tre trin til hvordan du skiller dig ud, så din målgruppe får lyst til at købe ind hos netop DIG?

 

Tag guiden, den er din for 0 kr.